Hoppa till innehåll

Timvikarier till Patia Speciallösningar HVB

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Speciallösningar HVB

Speciallösningar bedrivs utifrån konceptet en till en behandling. Det innebär att den placerade bor i en egen bostad med personal dygnet runt. Den placerade har således en egen personalgrupp och det finns inte andra placerade i samma lokaler.

Verksamheten vänder sig i första hand till de barn och unga med utagerande beteende, aggressivt beteende och/eller annat avvikande beteende och som därmed har svårigheter att fungera i grupp. Verksamheten kan ta emot barn och unga i åldrarna 12-21 år.

Verksamheten är belägen i Flemingsberg.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete utifrån socialtjänstens uppdrag och den genomförandeplan som upprättas tillsammans med den unge.Dessa varierar utifrån ungdomens behov och individuella förutsättningar men kan utgöras av exempelvis att stödja i utförandet av ADL, inköp, matlagning, delta vid skola eller fritidssysselsättning, kontakt med hälso-sjukvård samt delta vid externa möten.

Arbetet innefattar vidare en rad administrativa arbetsuppgifter, så som journalföring utifrån Socialtjänstlagen.

Inom Speciallösningar har den enskilde bemanning dygnet runt. Bemanning förläggs dag-, kväll- och nattetid samt med sovande jour.

Din profil

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad.Som anställd på Patia är du viktig del av ett team men då tjänsten innefattar ensamarbete är det av vikt att du är en lugn och stabil person som kan fatta självständiga beslut och räds inte att stå kvar i jobbiga situationer.

Som person har du ett genuint människointresse. Du gillar att motivera och inspirera och att arbeta med dig själv som redskap för att uppnå förändring.

Krav:-Du hareller är under pågående utbildning inom relevanteftergymnasial utbildning motsvarande minst 400 YH-poäng så som behandlingspedagog, socialpedagog eller socionom.- Du har minst två års arbetserfarenhet från arbete med barn och unga så som HVB, skola, stödboende.- Du har B-körkort.

Meriterande:- Kunskap och kompetensom olika NPF-diagnoser.- Erfarenhet av behandlingsarbete från exv SiS, HVB.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan anställning kommer vi att be om ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se