Hoppa till innehåll

ARBETSLEDARE PACKNING PÄRLANS KONFEKTYR

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en engagerad person med mycket energi, som tycker om att jobba med händerna, men också planera och leda arbetet för ett team, tänka kreativt och lösa problem? Gillar du att skapa struktur, optimala processer och bra flöden? Då kanske det är dig vi söker som arbetsledare för packning hos oss på Pärlans Konfektyr! Vi har nu flyttat vår produktion till större lokaler i Slakthusområdet och har några spännande år framför oss.


Om oss

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kola och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ursprungliga lilla kök som numera är en populär mjukglassbar. Våra kolor är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal, och butiken på söder lockar såväl stockholmare som turister på besök. Försäljning sker också via egen webshop, plus att vi har ett stort nätverk av återförsäljare, framförallt i Sverige, men också en växande internationell marknad.

Hösten 2017 flyttade vi produktion och kontor till en gammal tegelbyggnad i Kräftriket intill Brunnsviken. Mycket har hänt sen dess - fler produkter, fler människor - och det blev trångt. Så, nu i augusti gick flyttlasset igen, denna gång till Slakthusområdet i södra Stockholm! Vi har några händelserika år framför oss i dynamiskt växande kvarter med roliga grannar. Större ytor ger oss möjlighet att växa ytterligare och förverkliga många av de idéer vi lurat på länge.

Vi söker nu någon som vill vara med oss på den resan och utvecklas i sin roll.


Arbetsuppgifter

I en kolafabrik är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer jobba tätt tillsammans med ett mycket kunnigt, kreativt och engagerat gäng, och dina huvudsakliga uppgifter är;

Arbetsledning – planera, organisera, och leda alla de olika sysslor som rör packning av våra produkter

Upplärning och coachning – av ett team som under lugnare perioder är 3-4 personer, men inför jul kan vara betydligt fler

Inventering och inköp av förpackningsmaterial – ansvara för att det alltid finns material på hyllan

Vårt packande är i mångt och mycket ett handarbete, våra kolor packas prydligt i askar, något som kräver flinka fingrar och metodiskt arbete. Men vi har också maskiner för t ex svetsning av påsar, samt etikettering av burkar och flaskor. Du är själv en del av teamet som packar, deltar i arbetet och ansvarar för att säkerställa tempo och kvalité.


Kvalifikationer

Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha en god kommunikativ förmåga, gilla att leda ett team, och ha förmågan att se hur man skapar gott samarbete, bra flöden och smidiga processer.

Vi lägger stor vikt vid att du är en glad person, med härlig energi, som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen där vi jobbar nära varandra, är prestigelös och villlig att hugga in och stötta där det behövs.

Du bör ha jobbat några år, gärna med produktion, eller ett serviceyrke. Vi förväntar oss inte att du ska vara bekant med de specifika packuppgifterna, de lär du dig hos oss, men viktigt att du gillar att jobba med händerna, ser vikten av struktur för att skapa optimala arbetsflöden, och har förmågan att skapa välfungerande arbetsgrupper där alla kommer till sin rätt.


Typ av anställning

Heltid. Tillsvidare. Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.

Start omgående. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Jobbet är vanligtvis förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför jul.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se