Hoppa till innehåll

Business Analyst ERP

Publiceringsdatum
23 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt. På denna resa spelar IT en väsentlig roll, och de driver innovation genom agilt arbete och samarbete.

Som Business Analyst inom ERP hos vår kund kommer du att hjälpa verksamheten att skapa bästa möjliga systemlösning utifrån verksamhetens krav. Din utmaning kommer vara att säkerställa att vi har kostnadseffektiva och förvaltningsbara system som tillgodoser användarnas behov på bästa sätt. Du behöver kombinera verksamhetsförståelse och IFS-kompetens för att göra analyser och föreslå lösningar. För den här rollen letar vi efter dig som är bred inom IFS  och har kunskaper som spänner över flera områden. Särskilt intressant i det här fallet är Tillverkning (Manufacturing). Det är viktigt att kunna samarbeta och hålla leveranstidplaner. Du har erfarenhet från större ERP implementationsprojekt samt erfarenhet av eller certifiering inom IFS Cloud. 

För att lyckas i denna roll behöver du:

  • Bredd inom IFS, med särskilt fokus på Tillverkning (Manufacturing)
  • Kompetens för att göra analyser, dra slutsatser och föreslå lösningar
  • Erfarenhet från större ERP implementationsprojekt
  • Erfarenhet av eller certifiering inom IFS Cloud. 

Anställningsformen är ett konsultuppdrag på ca 8 månader som anställd på NXT Interim, för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Bakgrundskontroll och säkerhetsintervju är en del av processen, och du behöver vara svensk medborgare.
 

Låter detta som en intressant roll?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan, inkluderat CV, på svenska, som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryterings branschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning (som i denna) tillämpar vi kollektivavtal. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se