Hoppa till innehåll

Administratör med vårdbakgrund till hälsofrämjande företag i Stockholm

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven administratör med intresse för hälsofrämjande åtgärder? Trivs du med att hjälpa kunder och ge rådgivning per telefon? Vill du bli en del av ett team där du får chansen att växa och ta egna beslut? Har du även förmågan att kunna hantera komplexa och spännande ärenden? Då har vi en perfekt möjlighet för dig! Välkommen   

Om tjänsten

Just nu samarbetar vi på Novare Bemanning med ett väletablerat företag i Stockholm för att hjälpa dem att hitta deras nästa stjärna. Vi vill gärna berätta mer om tjänsten under nästa steg i rekryteringsprocessen. Vi har även då möjlighet att gå ut med kundens namn och beskriva organisationens specifika uppdrag. Tillsammans skapar vi värde för samhället i stort. 

Som administratör hos kunden kommer du att bli en del av ett team på 25 medarbetare som arbetar med beställning och rådgivning. Dina arbetsuppgifter består dels av att svara på samtal från kunder och utifrån samtalen göra en bedömning kring nästa steg. Du kommer även att hantera beställningar från kunder och administration kopplat till det. Tjänsten handlar huvudsakligen om att ge god service, agera rådgivande och att vara lyhörd. Du bör kunna hantera perioder av högre arbetsbelastning och arbeta systematiskt.

Till denna tjänst söker vi dig som är nyfiken, driven och ansvarsfull. Du är kommunikativ och samarbetar väl i grupp. Vidare ser vi att du har en god arbetsmoral och har en förmåga att planera ditt eget arbete. Du är van att snabbt sätta dig in i nya system och har en förmåga att hantera ett högt tempo. Du har minst 2 års erfarenhet av administrativa uppgifter och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Som minst har du en gymnasieexamen. Erfarenhet från försäljning, kundrelationer och förståelse för sjukvård/företagshälsovård är meriterande.  

Omfattning 

Tjänsten är på heltid under kontorstider 8:00-17:00. Placeringsorten är Stockholm, möjlighet till distansarbete finns ca 2 dagar/vecka.

Ansökan  

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2024-10-11

Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Martin Hellberg på martin.hellberg@novare.se.

Hoppas vi ses! 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se