Hoppa till innehåll

Biträdande Enhetschef till restaurangverksamhet i Kista

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På ett internationellt företag i Kista driver vi på Nordrest flera restauranger, caféer och en omfattande konferens- och cateringverksamhet. Här behöver vi nustärka upp vårt team med en biträdande enhetschef.

Kort om tjänsten

Som biträdande enhetschef hos ossär dusynlig, närvarande och aktiv i verksamheternas operativa drift.Du stöttar enhetschefen i arbetet med att leda medarbetarna till en hög kvalitets- och servicenivå. Du ska lösa av ordinarie medarbetare vid behov, ge operativt stöd vid t.ex. arbetstoppar samt finnas på plats för gästrelaterade frågor.

Du är ett stöd till enhetschefen och ingår samtidigt i arbetsledarteamet som ser till att allt fungerar smidigt för såväl medarbetare som gäster i den dagliga verksamheten. Du förväntas ta egna initiativ med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, och trivs med att arbeta med såväl planerade arbetsuppgifter som med kortsiktiga utmaningar.

Du kommer ocksåarbeta med bemanningsplanering, ekonomisk administration, eventbokningar och andra dagligen förekommande uppgifter i arbetsledande befattning.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

  • Löpande coachning, utveckling och uppföljning av våra medarbetare
  • Stöttning i driften på någon av våra avdelningar
  • Verksamhetsplanering tillsammans med enhetschef

Vem är då vår nya kollega?

Vi tror att du är en driven person men kundfokus, positiv attityd och en stor portion humor. För dig faller det sig lika naturligt att skapa starka och välmående team som att serva gästen med en god latte till den nybakta bullen.

När du får leda dina medarbetare i en händelserik miljö med ständigt nya utmaningar enligt våravärderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgänglig mår du som bäst.

Du har flerårig erfarenhet av restaurangbranschen och ledande befattningar. Du hanterar allt från espressomaskinen och kassan till planering och utförande av större event.

Vi vill att du har:

  • Utbildning inom restaurang managementeller annan liknande utbildning/erfarenhet
  • Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet
  • Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien
  • Flytande svenska i tal och skrift samt god datorvana
  • God engelska i tal och skrift
  • Gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangen kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se