Hoppa till innehåll

ERP SYSTEMSPECIALIST TILL RVM SYSTEMS

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en kollega till en ny roll som ERP Systemspecialist! Om du är en person som har ett stort intresse för verksamhetsprojekt, effektivisering och förändringsarbete, då kan det här vara rätt utmaning för dig. Du blir en del av ett växande och framgångsrikt globalt bolag som utvecklar, producerar, tillverkar och underhåller pantmaskiner och pantsystem. Var med på vår resa och gör skillnad!

DIN VARDAG

Vi är närmare 250 anställda i koncernen och nio personer på huvudkontoret i Kista som du kommer att utgå från. Vi står inför en spännande fas där vi i år påbörjar arbetet med att införa affärssystemet Microsoft 365 Business Central över hela vår organisation och på våra olika marknader.

Du får en central roll för implementationen av vårt nya affärssystem i koncernen och kommer att bygga ett globalt kontaktnät i samband med implementationsprojekten. Du kommer inför och efter implementering av affärssystem och processer bland annat genomföra förstudier, hålla interna workshops och utbildningar samt arbeta med utveckling, tester och automatiseringsinitiativ. Övriga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Leda och driva systemutvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera verksamheten, system och processer
  • Ge support efter systemets implementering för att säkerställa utmärkt teknisk standard
  • Dokumentation och utveckling av interna processer
  • Bygga och anpassa rapporter i vårt affärssystem för analyser, uppföljning och sammanställning av den operationella och finansiella utvecklingen samt lönsamheten
  • Ha kontakt med systemleverantör och vara delaktig i arbetet med att lägga till moduler när behovet uppkommer
  • Titta på kontinuerligt förbättringsarbete
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, med en förmåga att arbeta mot och leverera inom uppsatta deadlines. Du trivs i en miljö med öppen kommunikation, raka dialoger och ett prestigelöst samarbete där kunskapsdelning är viktigt. Med ditt självledarskap inspireras du av att hitta kreativa lösningar på problem, har en fallenhet för siffror och ett genuint intresse för att lära dig mer om verksamheten och dess processer. Du behöver vara skicklig på kommunikation då rollen är utåtriktad mot hela organisationen och innebär nära samarbete med kollegor i alla länder där koncernen är verksam. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har stor initiativförmåga och trivs med att söka kontakt med kollegor och externa parter för att utvecklas och bidra till att verksamheten ska växa.

Vi förväntar oss att du har 5+ års relevant erfarenhet av arbete med ett eller flera ERP-system såsom Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics AX, Navision eller liknande. Du har erfarenhet av att implementera system från installation till optimerad konfigurering av en plattform, och din bakgrund bör inkludera erfarenhet av produktionsrelaterade IT-projekt. Vi ser även att du har goda kunskaper inom processdokumentation och systemförbättringar. Vidare behövs eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap alternativt annan relevant utbildning. För denna roll krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723–612 844. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

OM RVM SYSTEMS

RVM Systems är ett skandinaviskt företag som utvecklar, tillverkar, installerar och underhåller pantmaskiner och pantsystem som är viktiga för insamling av dryckesförpackningar. Våra produkter gör det möjligt för konsumenter att sortera och återvinna använda dryckesbehållare av plast, aluminium och glas. Genom att främja återanvändning och återvinning av flaskor och burkar hjälper vi till att minska avfall och användning av råvaror. Med våra produkter reducerar vi nedskräpning samt bidrar till energibesparingar och till en cirkulär ekonomi samt skyddar miljön.

RVM Systems har dotterbolag i 16 länder, har produkter installerade i närmare 40 länder och hanterar ca 13 miljarder dryckesförpackningar på år. Bolaget är en av få aktörer på en internationell marknad med en enorm framtida potential då många länder idag inte har pantsystem. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har över 30 års erfarenhet i branschen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 januari 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se