Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes till kvinna i Älvsjö

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framför allt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

I rekryteringar hos NÄRA kan kunder/arbetsledare/anhöriga komma att läsa ansökningarna.

Bakgrundskontroll kan förekomma i våra rekryteringar och utdrag ur polisens belastningsregister tas alltid i uppdrag hos minderåriga. Du behöver kunna styrka din identitet och din rätt att arbeta i Sverige.

Vill du jobba som personlig assistent till en härlig kvinna i Älvsjö?

Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till en ungdomlig 60-åring i Älvsjö. Hon är i behov av personlig assistans på grund av en hjärnskada. Hon har minnessvårigheter och epilepsi. Hon uppskattar bland annat att göra utflykter, fika, skriva poesi med mera.

Hon står och går men är i stort behov av påminnelseassistans för att klara sin dagliga livsföring. Hon har assistans all vaken tid, bortsett från när hon är på sin dagliga verksamhet (3 dagar/vecka), jour ingår på natten. Du kommer att arbeta både dagar, kvällar, nätter och helger. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och epilepsi men störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vi tror att du är engagerad, positiv och ansvarsfull. Du har förmåga att ta initiativ och att stötta utan att ta över.

För att söka denna tjänst behöver du skapa ett konto via följande länk, https://nara.primass.se/primass/Register.aspx

Du fyller sedan i din rekryteringsprofil samt laddar upp ditt cv och personliga brev.

Du kan sedan söka tjänsten under fliken ”lediga tjänster”.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se