Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker efter dig som är noggrann och ansvarsfull med arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att ni är flexibel med att vara anpassningsbar för verksamhetens behov av lokalvård. Vi söker dig som har kunskap- och erfarenhet med städning på ett professionellt sätt. Vi önskar även att ni har lätt för att uttrycka er i både tal- och skrift vid kommunikation. Vi ser gärna att ni är en lugn person och är serviceinriktad.

Vi har utrymmen på högre höjder med vår lokal som också omfattas av lokalvården, men vi har pall/stege om det skulle behövas för att komma åt våra utrymmen som ska rengöras och underhållas exempelvis ovanför köksskåp etcetera.

Vår fysiska anläggning är belägen på Kabelverksgatan 48 i Älvsjöstaden och ligger på gångavstånd från Älvsjö station/Älvsjö torg.

Intervjuer kommer att ske löpandes tills att vi har fattat beslut om anställning. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ser gärna att du är lojal och kommunikativ som person.

Som förmån för all personal både för anställda och konsulter, så får personal träna fritt på vår anläggning när det inte finns några bokade aktiviteter i lokalen.

Vi har ett mindre pentry på vår anläggning där både kunder och personal delar på. Vi har även en dryckeskyl till förfogande för både personal och kunder att handla ifrån inne på vår anläggning.

Vi har första hjälpen tavla och brandsläckare tillgängliga samt uppkopplade brandlarm till larmcentral med passagesystem vid entrén. Vår receptionen är i regel obemannad och bemannas endast vid behov när personal är på plats för sina kunder eller vid öppet hus aktiviteter.

Våra hälsorelaterade aktiviteter på vår anläggning så erbjuder vi till kunderna personlig träning, gruppträningar i form av PT, cirkelträning, thaiboxning och zumba kurser samt yoga. Utanför den fysiska träningen så erbjuder vi våra kunder att kontrollera blodtrycket, genomföra fitness tester, rådgivning inom träning- och kost.

Tidigare erbjöd vi friskvårdsmassage till kunderna men pga. minskad efterfrågan så lade vi ner den biten och satsade mer på personlig träning och gruppträningar där efterfrågan lever vidare.

Eftersom att detta arbete inte kräver så mycket arbetstid per månad och att ni arbetar som timanställd, så är detta arbete väldigt bra och enkelt för er som har andra arbeten vid sidan av.

Vid er ansökan så vill vi att ni bifogar ett personligt brev tillsammans med en aktuell uppdaterad CV samt minst 2 referenser. Glöm inte att ange löneanspråk i er ansökan för vår tjänst!

Innan en eventuell anställning kan erbjudas, så kallar vi till 1 eller 2 intervjuer på plats hos vår anläggning för er sökande som har gått vidare i vår ansökningsprocess där arbetet ska utföras, det kan även förekomma intervju på video under distans vid behov från oss. Detta gäller för er sökande som har gått vidare i vår ansökningsprocess.

Vi ser gärna att ni kan både tala och skriva svenska och thailändska eftersom att vi är två personer som kommer att ha direktkontakt med er i språken. Glöm inte bort att ange ert löneanspråk i er ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se