Hoppa till innehåll

Receptionist till Mall of Scandinavia 85%

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten I denna roll som receptionist och service manager får du tillsammans med vårt team ta ansvar över de två receptionerna i Westfield Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum. Som service manager och receptionist är du en del av serviceupplevelsen för såväl besökare som medarbetare. Kunden eftersträvar en arbetsplats i världsklass och som ska ge besökare en upplevelse utöver det vanliga. Du kommer vara en del av denna upplevelse vilket kräver god samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och ett gott humör. I denna roll arbetar du som receptionist i MOS och jobbar ca 85%. Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt jobb, i trevlig miljö och med glada och serviceinriktade kolleger. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat att hänvisa besökare, svara på frågor, sälja presentkort, kontakt med leverantörer och centrumledning samt övriga kundärenden.

Vem är du? Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter med glädje. Vi ser gärna att du som receptionist är energisk, positiv, flexibel och gillar att jobba i team. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska.

AnställningenTillsvidareanställning med 6 månaders provanställningSysselsättningsgrad: 85% Start: Augusti 2024 Arbetstider: Vecka 1: vardagar 14.45-21.15 + lördagar 9.45-18.45Vecka 2: vardagar 9.45-16.15

Om Middlepoint Vi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.

Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se