Hoppa till innehåll

Sofigate Trainee 2025

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Sofigate Sverige söker drivna studenter till vårt traineeprogram!

Vi är Nordens ledande företag inom transformation av affärsteknologi och pionjär inom Business Technology Management. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa med fokus på strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar. Vi arbetar med branschledande företag tvärs över sektorer i syfte att snabbare nå marknaden, reducera kostnader, skapa affärsvärde och öka tillväxten. Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt har vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra affärsströmmar: Transformations, Business Technology Integrator (BTI) och Platforms. Transformations fokuserar på organisations-, process- och metodutveckling för att etablera effektiva samverkansmodeller och därigenom stärka företags transformationsförmåga. BTI fokuserar på helhetslösningar för små och mellanstora bolag, där IT-ledning, verksamhetsutveckling och tillväxt är i fokus. Platforms fokuserar på att skapa fantastiska upplevelser och att bygga kunders framtida arbetsflöden. Det gör vi genom att designa tjänster, förmågor och processer och därefter applicera moderna plattformar där ServiceNow och Salesforce är våra primära plattformspartners i Sverige.

Om Sofigate Trainee

Sofigates Traineeprogram pågår under ett år med start september 2025. Programmet är utformat kring tre huvudområden: Praktiskt konsultarbete, Traineeprojektet och Konsultkompetens. Det huvudsakliga målet med programmet är att kombinera praktisk erfarenhet från kundprojekt med teoretisk utbildning och personlig utveckling. Du som trainee är baserad i Stockholm med möjlighet att få arbeta i projekt på annan ort. Under året stöttas du av din Team Lead och din personliga mentor som tillsammans ger dig bästa möjliga grund för en lyckad konsultkarriär på Sofigate. Programmet har tre spår, ett för vardera affärsström: Transformations, Business Technology Integrator (BTI) och Platforms
  • Som trainee inom Transformations är du med och hjälper våra kunder inom affärs- och verksamhetsutveckling samt leder transformationer inom low/no-code plattformar. Du får exempelvis arbeta med strategiska frågor, rådgivning eller förändringsledning inom digital transformation.
  • Platforms får du en mer teknisk inriktning. Du är med och förverkligar digitala transformationer och utvecklar våra kunders processer, strukturer och arbetsflöden, exempelvis genom införande av moderna cloudplattformar, främst ServiceNow och Salesforce.
  • BTI fokuserar på helhetslösningar för små och mellanstora bolag. Som trainee inom denna ström stöttar du våra kunder genom hela deras digitala transformationsresa. Du får möjlighet att arbeta med allt från strategisk planering till implementering av IT-lösningar som stärker verksamhetens effektivitet och tillväxt.
Läs mer om traineeprogrammet här!

Önskad kompetens och erfarenhet

  • Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning, alternativt annan relevant utbildning.
  • Max 0-1 års arbetslivserfarenhet.
  • Utlandserfarenhet är meriterande.
  • Du pratar både svenska och engelska flytande.
  • Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat. Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult.

Ansökningsperiod

Ansökan öppnar den 23:e september och stänger 27:de oktober 2024. Du ansöker med CV, personligt brev och universitetsbetyg. Du kommer att bli kontaktad av Sofigate oavsett om du tar dig vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen eller inte. När ansökan är stängd är nästa steg en personlig intervju via Teams, följt av en assessment-dag.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande Sofigate Trainee till trainee@sofigate.com
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se