Hoppa till innehåll

Projektledare - HR-Digitalisering

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: 🚀 Gå med i vårt team på VIPAS AB som Projektledare - HR-Digitalisering! 🚀 Har du vad som krävs för att trivas i den dynamiska IT-konsultvärlden? VIPAS AB, ett växande företag, bjuder in dig att ta del av nästa spännande projekt som vår nya medarbetare! Om VIPAS: Föreställ dig en värld där din affärsteknik är perfekt anpassad till dina mål – effektiv, skalbar och innovativ. På VIPAS AB är det precis vad vi strävar efter att skapa. Som ett IT-konsultföretag erbjuder vi inte bara tjänster, vi levererar skräddarsydda lösningar med hjälp av den senaste tekniken som Java och Python. Vårt team har gedigen erfarenhet inom mjukvaruutveckling, DevOps och ingenjörskonst, och vi leder er genom den moderna teknikens landskap med trygghet och framförhållning. Jobbeskrivning: Vi söker en Projektledare för HR-digitalisering med placering i Stockholm. Denna roll kräver en högt kvalificerad professionell som ska leda HR-digitaliseringsprojekt med fokus på att förbättra operationell effektivitet. Nyckelansvar: 
  • Projektledning: Leda HR-digitaliseringsprojekt med över 6 års erfarenhet.
  • Kravställning: Genomföra 3+ uppdrag för att definiera krav för HR-system (t.ex. löneadministration, rekrytering).
  • Förändringshantering: Visa praktisk erfarenhet av förändringshantering inom organisationer med 500+ anställda (2+ uppdrag).
  • Erfarenhet av offentlig sektor: Hantera 2+ projekt inom offentlig sektor eller reglerade miljöer.
  • Agila metoder: Tillämpa agila/iterativa metoder med minst 2 års erfarenhet.
  • Relevant utbildning: Ha en examen inom ett relaterat HR-område.
  • Marknadsanalys: Genomföra marknadsanalyser för digitala HR-lösningar (2+ uppdrag).
Krav: 
  • Minst sex (6) års erfarenhet inom projektledning för HR-digitaliseringsprojekt.
  • Minst tre (3) genomförda uppdrag som involverar kravställning för HR-system (t.ex. löneadministration, rekryteringssystem, lärplattformar).
  • Minst två (2) uppdrag som visar praktisk erfarenhet av förändringshantering inom stora organisationer (500+ anställda).
  • Flytande svenska och stark projektledningsförmåga.
  • Erfarenhet av processutveckling och förändringshantering, samt kännedom om HR-funktioner och digitalisering.
  • Kunskap om agila metoder.
#HRDigitalization #HRJobs #ProjectManager #DigitalTransformation #HRTech #ChangeManagement #AgileHR #HumanResources #TechInHR #JobOpportunity #CareerInHR #HRLeadership #InnovationInHR #DigitalHR #TalentManagement Varför jobba hos oss? VIPAS AB erbjuder attraktiva anställningspaket för IT-konsulter, i enlighet med Teknikföretagens (Almega) kollektivavtal. Att arbeta med oss innebär möjligheter inom olika branscher, vilket ger dig flexibilitet och möjligheter till utveckling. Om du är drivande och redo att anta nya utmaningar, är VIPAS familjen för dig! Du kommer att vara en del av ett innovativt team som driver framtiden inom telekom, fordon, detaljhandel och bank. Om du är redo att ta dig an utmanande projekt och växa i en banbrytande miljö, är detta möjligheten för dig! Ansök nu Tveka inte att kontakta oss på priyanka@vipas.se eller ringa oss på +46727749222 Observera: Ansök om du har Sveriges PR/citizenship eller ett arbetstillstånd för Sverige. Hur ansöker du: Intresserade kandidater uppmanas att skicka in sitt CV och personliga brev. Gå med oss och driv innovation på VIPAS AB! Observera att vi rekryterar löpande, vilket innebär att uppdraget kan stängas innan sista ansökningsdatum. Om du är intresserad rekommenderar vi att du ansöker omedelbart!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se