Hoppa till innehåll

IT-tekniker / Supporttekniker

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vill du ha en central roll där du kommer bidra till att alla våra användare har det IT-stöd de behöver? Vi letar nu efter nästa kollega som tillsammans med oss vill vara med på en resa för att utveckla och säkerställa smidiga och effektiva IT-lösningar för vår verksamhet! Om rollen

Som IT-tekniker / supporttekniker hos oss stöttar du tillsammans med dina kollegor organisationen i IT-relaterade ärenden. Det kan till exempel handla om felsökning, onboarding/offboarding, installera datorer, telefoner och skrivare. Du hanterar även beställningar och behörigheter. Arbetet utförs både per telefon och mejl, men även fysiskt på plats runt om i Sverige kan förekomma. Utöver löpande supportärenden kommer du även få ansvar för olika uppdrag och ingå i olika projekt, där både verksamheten och du får en möjlighet att utvecklas.

Vem är du?

Vi tror att du som söker tjänsten är en flexibel person som har ett stort intresse och nyfikenhet för IT-området. Du tycker om att arbeta strukturerat och motiveras av att få ta egna initiativ och lära dig nya saker. Du vill hjälpa andra, är prestigelös, serviceinriktad och tycker om att ha ett brett kontaktnät. Du är troligtvis i början av din karriär och är intresserad av att utvecklas inom IT tillsammans med oss, men självklart är även du med mycket erfarenhet välkommen att söka!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringen.

Kvalifikationer

  • utbildning med IT-inriktning eller motsvarande erfarenhet

  • god datorvana och övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk

  • kunskaper inom Windows och Office-paketet eller motsvarande

  • gärna något års arbetslivserfarenhet av Servicedesk eller IT tekniker

  • flytande kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift

  • B-körkort

Meriterande:

Erfarenhet av Microsoft 365, Google, Active Directory, klienthantering i Intune, Sharepoint och nätverk.

Vad erbjuder vi dig?

Team Olivia har ambitiösa mål och du kommer bli en del av ett härligt gäng, du får vara med på vår resa för att utveckla både verksamheten och dig själv. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara en aktiv del i att bygga upp en IT-miljö som framgångsrikt bidrar till att driva verksamheten framåt.

Du får:

  • möjligheten att vara med och bidra inom vårt kompetensområde och göra verklig skillnad för andra människor

  • en god miljö med trevliga arbetskamrater där vi hjälper varandra

  • en personlig utvecklingsplan med möjligheten att utvecklas inom IT

  • möjligheten att utveckla din förmåga att driva projekt


Mer om tjänsten

Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning

Tjänsten utgår från vårt kontor i Danderyd, Stockholm

Resor kan förekomma i tjänsten

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige.

Sista ansökningsdag och vid frågor

Sista ansökningsdag är den 1 juli 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Petra Skogdalen Nordgren på petra.skogdalen.nordgren@olivia.se (070-3422494).

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Team Olivia

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med etablerade bolag under lokala varumärken. Vi har idag verksamheter i Sverige, Norge och Danmark. Inom Team Olivia är vi meningsfullt olika men vår kod och våra värdeord binder oss samman. Vi vill leva upp till, och leva efter att vara: Kvalitativa, Lyhörda, Stolta och Aktuella. Våra ca 10.000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Läs mer om oss här: www.teamolivia.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se