Hoppa till innehåll

Framtidsmedia - Account Manager

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Wells Recruitment & Customer Success sköter rekryteringen för Framtidsmedia och nu söker vi drivna Account Managers som vill jobba med mediaförsäljning.

Är du – eller vill du växa och bli – en säljare i världsklass?  Framtidsmedia söker Account Managers till vårt kontor vid Stureplan i Stockholm. Vi ser på försäljning som vilken elitidrott som helst och är du redo att satsa seriöst lovar vi att hjälpa till att utveckla dig till en av mediebranschens främsta säljare. Framtidsmedia grundades 2013 och är i dag ett av Nordens ledande bolag inom affärsutveckling och försäljning av media. Vår affärsidé är att ständigt utveckla, förbättra och introducera nya marknadsföringskoncept tillsammans med stora publicister som Dagens Nyheter och Dagens industri.  

 

Vad vi förväntar oss av dig

Som Account Manager hos oss förväntas du inte bara göra snabba affärer utan också skapa långsiktiga hållbara samarbeten. Vi sätter kundens bästa i fokus och strävar alltid efter att erbjuda de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Vi erbjuder dig

Generös provisionsmodell: Vi erbjuder en fast marknadsmässig lön i kombination med en generös provisionsmodell. Vi tror på att premiera hög prestation och hårt arbete. Försäljning: Du kommer att erbjuda de mest innovativa medielösningarna som marknaden har att erbjuda. Vår produktportfölj består i dagsläget av innovativa och nytänkande lösningar inom digital native advertising och print. Teamet: Du får möjligheter att arbeta i ett team med några av Sveriges bästa mediesäljare, där vissa har över tio års erfarenhet inom framgångsrik försäljning och affärsutveckling inom media. Du är en teamplayer! En rolig arbetsplats: Vi värderar glädje på jobbet och arrangerar regelbundet olika aktiviteter, resor, tävlingar, after works, konferenser och temadagar. You name it. Personlig utveckling: Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder flera utbildningsprogram samt regelbundna gästföreläsningar av Sveriges främsta experter inom försäljning, entreprenörskap och ledarskap. Spännande arbete i en växande organisation: Vi strävar efter att bli bäst inom varje område och erbjuder en platt organisation där du har möjlighet att bidra, växa och påverka bolagets utveckling. Karriärmöjligheter: Vi tror på individuell tillväxt och erbjuder dig möjligheter att forma din egen framtid hos oss. Det är du som bestämmer hur långt du vill gå, tex alla våra Sales Managers har börjat som Account Manager.     Vi tycker det är ett plus om du har erfarenhet inom försäljning sedan tidigare men det är inget krav från vår sida. För oss är det viktigast att hitta dig som har talang och rätt attityd för att snabbt utvecklas i en högpresterande organisation. Vi söker dig som - Är topp-presterare: Du ser dig själv som en topp-presterande individ, oavsett om det är inom arbetslivet, studier, idrott eller på annat sätt. - Är resultatorienterad: Du är tävlingsinriktad och älskar att arbeta med tempo mot högt uppsatta mål. - Är strukturerad: Du är punktlig och har självdisciplin. Det är avgörande för att navigera i en dynamisk säljmiljö. - Är kommunikativ: Du kommer dagligen att interagera med beslutsfattare inom näringslivet. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på ett välformulerat sätt, både i tal och skrift. Vill du bli bäst inom medieförsäljning och samtidigt forma din egen karriär, tveka inte att kontakta oss. Vi letar efter dig! Lär känna oss! Vill du lära känna oss ännu bättre eller få svar på dina frågor ring Linda Wells tel 0704103304, följ oss gärna @futuremdiagroup på Instagram. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se