Hoppa till innehåll

Kockar sökes till Majolas bemanningsverksamhet!

Sista ansökningsdag
09 februari 2025 (161 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi på Majola dig med erfarenhet från kockyrket som vill ha ett flexibelt jobb med stor variation. Vi erbjuder dig heltids- såväl som deltidstjänster och du får arbetaefteregna önskemålinom allt från skolkök till àla carte .

OM MAJOLA OCH VÅRA UPPDRAG:

Majola RestaurangKonsult är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi bemannar restauranger, hotell, skolor, kursgårdar, caféer & personalrestauranger i främst Stockholms län men även på andra orter runt om i Sverige.

Som kock i Majolas bemanningsverksamhet kan du jobba extra, deltid eller heltid och bestämmer själv vilka dagar och tider du jobbar. Som erfaren kock har du även stora möjligheter att själv välja vilken typ avverksamhet du vill arbeta i - ju större kunskaper desto fler arbetsställen kommer du ha att välja mellan.

På Majola tycker vi att det är viktigt med personliga relationer och vi brinner för att bygga och vårda dessa. Vårt mål är att du ska trivas, utvecklas och känna att du bidrar när du arbetar för oss.

OM DIG SOM SÖKER:

Inför hösten söker vi dig med några års erfarenhet av kockyrket. Du är en glad och positiv person somarbetar självständigt, är stresstålig och driven. Det är positivt om du har arbetat inom olika typer av verksamheter ochär flexibel när det gäller arbetstider samt var i Stockholm du kan arbeta. Då många av våra uppdrag ligger strax utanför city så är körkort och bil meriterande. Har du körkort meningen egen bil finns Majolas firmabilar att tillgå när det behövs.

Som anställd på Majola har du en personlig kontakt med oss som arbetar på kontoret.Vi har alla jobbat i restaurangbranschen och vet vad som är viktigt för att du ska trivas på arbetsplatsen. Viser fram emot att höra ifrån!

Skicka din ansökan direkt via annonsen/vår hemsida!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 februari 2025 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se