Hoppa till innehåll

Souschef / Kock

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit hittar du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.

Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hemtrevliga och hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombination av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen ligger en trappa upp från entrén och kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som de själva kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn.

Souschef & kock sökes för matlagning i à la carte kök på Lydmar Hotel AB i Stockholm.

Tidigare erfarenhet från à la carte kök och internationell matlagning ett krav.

Varierande arbetstider på rullande schema

Lön enligt ök

Tillträde omgående

Svenskt arbetstillstånd obligatoriskt

Maila ansökan till: jakob@lydmar.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se