Hoppa till innehåll

Administrativ assistent Säkerthet till Locum, Stockholm

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du noggrann, självgående och har erfarenhet av att ha arbetat med administration? Vill du vara med och bidra till att säkerställa trygga fastigheter som möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare? Då kan rollen som Administrativ assistent Säkerhet hos Locum vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Locum AB är en ledande aktör inom fastighetsförvaltning och service till hälso- och sjukvården i Stockholmsregionen. Vi söker nu en administrativ assistent till Locums säkerhetsenhet.

Som administrativ assistent kommer du att bistå säkerhetsenheten med administrativ handläggning. Ditt ansvarsområde kommer att vara att upprätthålla, utveckla och samordna det administrativa arbetet inom säkerhetsområdet tillsammans med sakkunniga inom enheten.

Vidare i detta ansvar ingår exempelvis:
 
  • Koordinering för kvalitetssäkring och utveckling av styrdokument.
  • Diariehantering av dokument.
  • Behörighetsadministration kris och incidentledningssystem.
  • Handläggning säkerhetsprövningar och registerkontroll.
  • Uppdatering och dokumentation av åtgärdsunderlag för larmcentraler.
  • Koordinering och genomförande av utbildningar.
  • Underhåll och bevakning av funktionsbrevlådor.
  • Uppföljning och kategorisering av incidenter och brister samt underhålla rådata.
  • Framtagning av statistik och beslutsunderlag. 
  • Kontinuerlig uppdatering av information och säkerställa korrekt layout och dokumentprofil.
  • Administration för avtalshantering.
Du utgår ifrån huvudkontoret på Södermalm och rapporterar till Säkerhetschef.

Registerkontroll och säkerhetsprövning tillämpas i slutskede av denna rekryteringsprocess. För att läsa mer om vad detta innebär: https://sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd/sakerhetsskyddsatgarder/personalsakerhet.html

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du minst 3 års erfarenhet av liknade tjänster med eftergymnasial utbildning inom administratörsprogram eller likvärdig förvärvad erfarenhet och kunskap. Utöver detta ser vi också att du har kompetens inom verksamhetssystem så som Office365 samt ärende- och dokumenthanteringssystem.

Har du även vana av att arbeta inom offentlig verksamhet, erfarenhet ifrån ledningssystem för informationssäkerhet samt kunskaper och förståelse kring offentlighetsprincipen ser vi det som meriterande. Vidare är erfarenhet av fastighetsdrift och kunskap för hantering av skyddsvärd information meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en god administrativ förmåga, är strukturerad och noggrann. Du har hög integritet och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi ser att du är en självgående person med ett flexibelt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Locums huvudkontor i Stockholm. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du kommer arbeta tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord, ordning och reda i en öppen och hjälpsam kollegial anda.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Locums fackliga representanter är:
Mickael Andersson, Vision, 08-123 170 00.
Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-123 170 00.
Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00.


 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (101 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se