Hoppa till innehåll

Life söker HR-medarbetare med fokus på system & chefsstöd!

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du tidigare erfarenhet från retailoch en fena på system? Då kan du vara den vi söker! Lifes HR team söker nu en person som är redo att leverera HR i världsklass.

I denna fantastiska roll kommerdu bistå med service i världsklass till våra butiker och butikschefer genom att hantera Lifes HR support i Sverige samt våra HR-relaterade system för kommunikation, rekrytering, lärande och bemanningsplanering Nordiskt. Som superuser i dessa system ser du till att funktioner så väl som användare är uppdaterade samt stöttar, utbildar och agerar support till chefer i organisationen. På systemsidan kommer du hastörst fokus på vårt bemanningssystem.

På Life genomgår vi just nu en riktigt rolig förändringsresa och möjligheterna är många!

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en personsom genuintälskar att leverera service,trivs med att arbeta operativt och får energi av den dagliga kontakten med Lifare ute i länderna. Du är dockväl medveten om att långsiktiga lösningar som kan spara värdefull tid för din kund är den ultimata servicen ochsöker därför ständigt lösningar inom ditt områdesom kan underlätta vardagen för våra butiker och chefer. Du behöver ha godsystemvanadå du kommer administrera i flera olika system.

Har du tidigare erfarenhet av retail och specifikt som superuser (eller liknande) i bemanningssystemet Tooeasy så ser vi det som starkt meriterande.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

  • Ansvarig för att löpande utveckla och effektivisera våra support-kanaler
  • Ansvarig för att operativt hantera våra support-kanaler
  • Administrera, utbilda och stötta butikschefer i Lifes HR relaterade system (Tooeasy, Learnifier, Ziik och Teamtailor) med störst fokus på bemanningssystemet Tooeasy
  • Administrera HR:s månadsavslut (skriva intyg, rapportera in HR statistik osv)

I rollen har du ett nära samarbete med HRBP Nordiskt, Payroll & Regionchefer och rapporterar till HRBP Nordic Lead.

Vid frågor, kontakta gärna mig på kim.stridsberg@lifeeurope.com.

Väl mött!

Ansökan:

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida

Vi är Nordens största hälsokedja!

Vi brinner för varje människas hälsa. Vi spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör vi med 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.

Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom hälsoutbildningar och försäljningskurser. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med hälsa och hjälpa människor att hitta balansen!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 december 2024 (153 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se