Hoppa till innehåll

Skolsköterska Kulturskolan Raketen

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kulturskolan Raketen är en fristående, icke vinstdrivande skola, belägen i Björkhagen. Totalt går här ca.250 elever i klasserna fsk – åk 9. Skolan har funnits i ca 30 år och är väl inarbetad i området. Vår profil är "Kultur, miljö och rättvisa" och vi arbetar utifrån devisen "ett barn har många språk" vilket bl a innebär att vi integrerar de estetiska ämnena med de teoretiska i det vi kallar för tema redan från fsk.

Stämningen på skolan är lugn, eleverna ambitiösa och lärarna erfarna.

Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med speciallärare, kurator och rektor. EHT-möten hålls en gång i veckan. Även psykolog och skolläkare ingår i skolhälsans arbetslag men deltar som brukligt inte lika frekvent i verksamheten.

Arbetsområdet är det sedvanliga. Exempelvis ingår att vaccinera enligt det allmänna vaxinaionsprogrammet, hälsokontroller, hälsobesök, enklare sjukvårdsinsatser, journalhållning etc.

Du ska vara legitimerad skolsköterska med specialutbildning i hälsa- och sjukvård för barn och ungdom, specialutbildad skolsköterska eller distriktssköterska.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar samt har lätt att skapa en god och tillitsfull relation med dem. Du ska ha goda sociala färdigheter. Inom arbetet ingår även kontakt med vårdnadshavare, personal på skolan, BUP, HAB och socialtjänsten.

Erfarenhet inom yrket, arbetslivserfarenhet med barn och ungdomar, är meriterande.

Tillträde 12 september eller enligt överenskommelse.

Provanställning 6 månader.

40% anställningsgrad

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se