Hoppa till innehåll
KSS Klimat & Styrsystem AB logotyp

Automationsingenjör

Sista ansökningsdag
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jonas Almér
Email
Telefon
Ansök nu
AUTOMATIONSINGENJÖR SERVICE STOCKHOLM

Är du vår nya kollega som vill vara med och utveckla KSS?
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt hjälpa våra kunder med att spara energi och miljö? KSS satsar nu stort på service och eftermarknad. Det finns ett stort behov hos våra kunder. Därför söker vi just nu automationsingenjörer till vår serviceavdelning i Stockholm.
Vi söker därför dig som är tekniskt intresserad, driven, ansvarsfull och som vill lära dig mer. Du har lätt för att ta kontakt med människor och förstår värdet av en nöjd kund. Du gillar att göra skillnad. För kunden, miljön och för KSS.

Vi söker framförallt dig med tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och som redan känner dig trygg i det dagliga arbetet. För att passa rollen som automationsingenjör på KSS ser vi dessutom att du som person är driven, ansvarsfull samt innehar en god teknisk kompetens.
Tjänsten innebär felsökning ute hos våra kunder, reparationer, utbyten och uppgraderingar i våra kunders installationer och system. Implementering av smarta och energibesparande funktioner samt att hjälpa våra kunder med den dagliga driften. Mindre installationer, apparatskåpsombyggnader samt ombyggnationer av styr- och övervakningssystem kan förekomma.
B-Körkort är ett krav.

Meriterande för tjänsten är bland annat:
  • Goda kunskaper inom fastighetsautomation.
  • Erfarenhet av programmering i PLC/DUC system, gärna Larmia Control eller Schneider Electric.
  • Stort intresse för datorer, nätverk och kommunikationssystem.
  • Minst 3 års branscherfarenhet.
Du erbjuds en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats som präglas av en entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen att skicka in din ansökan via länken snarast. Kom och jobba med oss (haileyhr.app). Rekrytering sker löpande.

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 35 medarbetare fördelade på tre kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö.
Vid frågor tveka inte att kontakta oss!
Kontaktuppgifter:
Jonas Almér VD,jonas.almer@kss.se, tel: 070-1900515.
KSS Klimat & Styrsystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren