Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Fältmekaniker- Stockholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med entreprenad- eller jordbruksmaskiner och letar efter en spännande utmaning? Nu har du chansen att bli en del av Hüllert Maskin, en marknadsledande aktör inom teleskoplastare, som söker en engagerad fältmekaniker till Stockholm.

Om Hüllert Maskin

Hüllert Maskin är ett familjeföretag med hjärtat i Vara, där vi stolt är generalagent för Merlo teleskoplastare i Sverige. Vi har säljkontor runtom i landet - från Stockholm och Göteborg till södra Sverige och Norrland - och ett rikstäckande servicenät som säkerställer att vi alltid finns nära till hands. Efter 30 års samarbete med Merlo har vi byggt upp ett starkt varumärke, och nu siktar vi på att växa ännu mer i Stockholmsregionen. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med dig som en del av vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Som fältmekaniker hos oss kommer du att ha en varierad och självständig roll där du främst arbetar ute på fältet med reparation, felsökning och service av våra maskiner. Du kommer att ha direkt kontakt med kunder och spela en central roll i vårt eftermarknadsteam, där du samarbetar med support, reservdelar och verkstad. Din bas kommer att vara i Stockholm, med möjlighet att utgå från hemmet. Vår servicedepå ligger i Upplands Väsby.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet som mekaniker inom entreprenad- eller jordbruksmaskiner.
  • Goda kunskaper inom elektronik, diagnostik och hydraulik.
  • B-körkort (C-körkort är meriterande).
  • Förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och har ett starkt fokus på kvalitet. Du förstår vikten av god service och har ett effektivt, initiativrikt och lösningsorienterat arbetssätt.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att representera ett marknadsledande varumärke i en dynamisk och växande region.
  • En trygg och stabil anställning hos ett familjeföretag med långsiktiga ambitioner.
  • Förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och regelbundna utbildningar, både i Sverige och på Merlos fabrik i Italien.
  • En arbetsmiljö som värdesätter ditt välmående, främjar din kompetensutveckling och ger dig stor delaktighet i vårt gemensamma arbete.
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och som vill växa tillsammans med dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Hüllert Maskin AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren