Hoppa till innehåll

Servicetekniker-Stockholm

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en serviceinriktad person med stort tekniskt intresse? Bli Servicetekniker till ett världskänd företag och sök tjänsten idag!

Din framtid

Som Servicetekniker gör du kundernas vardag enklare. Du kommer att arbeta ute på fältet hos privatpersoner med service, underhåll och reparationer av vitvaror. Oavsett om det är en tvättmaskin eller ett kylskåp som står på ditt schema så hjälper du din kund att hitta en lösning. Ditt arbete är väldigt viktigt och uppskattat av kunderna!

Din arbetsdag som servicetekniker börjar i depån i centrala Stockholm. Inför varje dags kundbesök hämtar du upp de reservdelar du behöver på morgonen eller dagen innan från leverens-hub. När bilen är packad med alla reservdelar bär det av mot dagens första kund.

På Electrolux Group tar de ansvar för deras egen utveckling i en miljö där de får stöttning och lär från varandra. De strävar alltid efter att förenkla kundernas vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass. För att åstadkomma detta arbetar de kontinuerligt med utbildning av medarbetare, allt för att du ska vara väl förberedd att möta deras kunders behov på bästa sätt. Som nyanställd tekniker får du en gedigen utbildning, både genom produktutbildning på huvudkontoret och genom att skugga någon av deras erfarna tekniker.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Här tror vi att ditt intresse för teknik blir en stor tillgång. Som Servicetekniker kommer du planera dina dagar själv med hjälp av din Teamleader, därför ser vi att du är strukturerad, noggrann och är duktig på att prioritera. Som Servicetekniker ger du varje kund samma fina service!

Vi ser även att du har;

  • Elbehörighet eller tidigare elvana – gärna i en liknande roll som tekniker
  • Tidigare erfarenhet av kundbemötande/kundservice
  • Kylackreditering är meriterande
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Språkkunskaper: Flytande i svenska (tal & skrift) samt goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande.

Övrigt

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid med en 6 månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar Electrolux Group med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se