Hoppa till innehåll

Spanska & Engelskalärare

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kista International School är en grundskola belägen i Akalla. Skolan är en friskola som grundades 2010 och ägs av en ideell förening. Det är en växande skola som läsåret 24/25 kommer ha ca 700 elever årskurserna F-9. Skolan är mycket framgångsrik och har de senaste åren haft runt 90% i gymnasiebehörighet och varit bland de tre främsta skolorna i hela riket i Skolverkets salsaundersökning. Vi tror väldigt mycket på att ha höga förväntningar på våra elever och vi är inte nöjda förrän alla elever lyckas. För att nå detta mål jobbar vi hårt på att stärka samarbetet med hemmen, att ha ordning och struktur på skolan och att ta hand om våra lärare så att de trivs och kan göra ett bra jobb. Vi är mycket måna om vår goda kollegiala kultur på skolan och i arbetslagen har vi ett mycket bra samarbete och stöttar varandra. Vi har en hög vuxennärvaro på skolan och arbetar för ett strukturerat och välorganiserat elevhälsoarbete.

Nu söker vi en lärare i spanska, i första hand i kombination med engelska men det kan också vara intressant med något annat ämne, eller bara spanska om man endast vill arbeta deltid. På skolan finns ytterligare en lärare som undervisar i spanska, det är ett populärt språk på skolan, och också ytterligare en lärare som undervisar i engelska. Så det finns kollegor att få stöd av, både i ämnena och i arbetslaget. Du undervisar i årskurserna 6-9. Det är en stor fördel om du är trygg i att undervisa och med glädje kan inspirera eleverna för att vilja lära sig mer. Arbetet kräver att du är strukturerad, har förmåga att lära ut på ett pedagogiskt sätt för att uppmuntra elever till mer kunskap samt har goda ledaregenskaper.

Vi eftersträvar alltid att anställa behöriga lärare, men om du är en studerande lärare eller har annan intressant utbildnings- och yrkeserfarenhet som tangerar uppdragets innehåll så välkomnar vi även ansökningar från obehöriga som har erfarenhet av att undervisa på grundskolan i Sverige. Tjänstens omfattning kan vara 40-100%. Start den 5 augusti eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot på svenska. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se