Hoppa till innehåll

Kollektormontörer sökes, Sthlm o Umeå

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sökes kollektormontörer.

Stationeringsorter Stockholm och Umeå

En kollektormontör arbetar inom anläggningsindustrin, närmare bestämt inom geoenergisektorn, bergvärme.

Efter att ett eller flera borrhål för geoenergiborrats tar kollektormontören vid. När hans arbete är avlutat tar värmepumpsmonteringen vid.

En kollektormontör monterar kollektorn i borrhålet. Gräver ett dike från borrhålet (eller en samlingsbrunn där flera borrhål har anslutits) till yttervägg på pannrummet. Lägger markledningar där som plast-svetsas ihop med kollektorn. Borrar hål i ytterväggen och lämna markledningarna några decimeter in i pannrummet.

Det är I huvudsak ett utomhusjobb och som framgår ingår flera olika arbetsmoment ingår. Man måste kunna hantera en mindre grävmaskin och borrmaskin för att göra hål i yttervägg.

Utrustning ink grävaren transporteras med Van och släp. Man bör ha BE-körkort eller känna sig komfortabel med att snabbt skaffa sig ett sådant vid anställning. B-körkort har du redan.

Du behärskar Svenska bra i tal och skrift. Du är inte rädd för fysiskt tungt arbetet då själva kollektorn kan vara tung att hantera.

Den som blir anställt kommer att på heltid arbeta med bemanning för branschens största geoenergiföretag. Företaget har kollektivavtal med byggnads och lönesättningen följer kollektivavtalet.

Skicka ansökan eller frågor till admin@josianderbemanning.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se