Hoppa till innehåll

Servicetekniker

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (64 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta på ett tryggt företag med förmånliga anställningsvillkor? Är du en ansvarsfull person som är redo för nya utmaningar? Då kan du vara SEOMs nya medarbetare - ansök idag!

I tjänsten som Servicetekniker hos SEOM kommer du att arbeta inom driftenheten inom affärsområdet VA och Avfall. Driftenheten består av en driftchef, drift- och underhållstekniker, servicetekniker, mätartekniker och rörläggare; tillsammans utgör ni ett team om 14 personer. Som servicetekniker kommer du att ansvara för drift och underhåll av SEOMS tryckstegringsstationer och pumpstationer. Dina arbetsuppgifter inkluderar rondering och tillsyn av anläggningarna, akut och planerad service av pumpar, styrning och övervakning, felsökning samt akuta insatser vid larm.

 Arbetsmiljön innebär arbete i pumpstationer med spillvatten samt i SEOMS verkstad, platser där säkerhet är av yttersta vikt. För att säkerställa en trygg arbetsmiljö kan det krävas att man arbetar i par. Du kommer därför att samarbeta nära med andra servicetekniker. Du kommer att arbeta runtom Sollentuna Kommun. På sikt kan det även ingå beredskap i tjänsten.

Då rollen är anpassningsbar efter din erfarenhet och ambitionsnivå, finns det goda möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på arbetet.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Arbetat inom liknande verksamhet, drift, service och underhåll av pumpar
  • Kunskap inom drift- och underhåll som förvärvats genom utbildning eller genom erfarenhet från liknande arbete.
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort  

Det är även meriterande om du har kunskaper inom el & automation samt tidigare erfarenhet inom styr- och övervakningssystem. Om du har erfarenhet av anläggnings och – byggprocesser är även detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är öppensinnad med god samarbetsförmåga, samt är van vid att arbeta strukturerat och självständigt. Vi ser även att du är noggrann, kvalitetssäker samt ansvarstagande och flexibel i ditt arbete. SEOM kommer att göra en bakgrundkontroll på alla slutkandidater.  

SEOM erbjuder dig:

  • Goda anställningsvillkor
  • Interna utbildning och utvecklingsmöjligheter
  • En roll med frihet under ansvar
  • En stöttande företagskultur som satsar på ett balanserat arbetsliv, ett engagerat ledarskap och en berikande arbetsplats

I denna rekrytering samarbetar SEOM med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun.

Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering.

Våra olika verksamheter kräver en bra mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar som genomsyrar vårat dagliga arbete.

GEMENSKAP I ETT VIKTIGT SYFTE

I vår familjära miljö blir du en del av ett sammansvetsat team på ca 110 medarbetare som tillsammans verkar för ett hållbart Sollentuna. Här finns närvarande ledarskap, hjälpsamma kollegor och en flexibel miljö där du kan växa. Här finns gemenskap i ett viktigt syfte.

Redo att bidra i morgondagens bransch? Välkommen till SEOM.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se