Hoppa till innehåll
Jobtip logotyp

Utvecklingschef

Sista ansökningsdag
23 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Utvecklingschef / Development manager
Som Utvecklingschef hos Air Target får du ett unikt mandat att verkligen göra skillnad – det är du som driver utvecklingen framåt. Här finns ingen byråkrati eller långa beslutsvägar, utan du kommer att vara den som sätter tekniken i fokus och ser till att våra nya produkter och kundanpassade lösningar blir verklighet. Med andra ord: om det ska bli gjort, är det du som gör det. För dig som är trygg i din kompetens och älskar att ta ansvar, är det här en möjlighet att verkligen äga processen från idé till leverans.

Air Target Sweden AB utvecklar, tillverkar och säljer träningsutrustning för skjutträning. Företaget grundades 1956 och är en global leverantör inom försvarsindustri i mer än 30 länder.

Air Target har en produktportfölj som nyligen genomgått en uppdatering och ny lansering. Vi bedriver en ständig kundanpassad produktutveckling och ett förbättringsarbete. Det gör detta till ett perfekt läge för en ny utvecklingschef att ta över rodret.


Arbetsuppgifter

Som Utvecklingschef kommer du ansvara för att tolka kundkraven och sen översätta till en teknisk kravspecifikation. Därefter kommer du designa, testa och utvärdera konceptuella lösningar för att sen verifiera och validera den slutliga produkten. Validering av slutprodukt görs tillsammans med kunder runt om i världen. Till din hjälp kommer du ha våra elektronikkonstruktörer.


För att lyckas i rollen

För att lyckas i denna roll måste du vara både tekniskt kunnig och affärsdriven – tillsammans med VD kommer ni driva affären framåt och uppåt. Dialoger med kund kommer du själv att få leda, för att förstå deras utmaningar och samarbeta för att skapa lösningar som verkligen gör skillnad. Du trivs med dessa samtal och har förmågan att bygga starka relationer, samtidigt som du för affären framåt.

Ett brett tekniskt intresse från några av följande teknikområden; akustik, mekanik, elektronik, numeriska metoder till applikationsprogrammering är avgörande för din förmåga att trivas i denna roll som Utvecklingschef. Du är troligen mer av en generalist med ett brett tekniskt intresse från många områden än en specialist med djupt teknisk kunskap från bara ett område.

Vi ser att du har minst fyra års utbildning inom elektronik eller motsvarande kunskapsnivå. Du behöver ha erfarenhet av att bygga och arbeta med inbyggda system.


Vad vi erbjuder

Air Target erbjuder en familjär arbetsplats där vi hjälper varandra och gör allt för våra kunder. Entreprenörskap genomsyrar allt vi gör. Air Target värnar om din hälsa och vi har därför generösa friskvårdsförmåner.


Övrigt


Placeringsort: Kista
Resdagar: >50 st/år
Språk: Svenska och engelska; mycket goda kunskaper i tal och skrift.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, start omgående eller enligt överenskommelse.

Det här en unik möjlighet om du trivs med att arbeta nära kunden, leda teknisk utveckling och älska känslan av att vara den som får saker att hända – är du denna person, då vill vi gärna träffa dig! Hör av dig till helena.carell@airtarget.se
Jobtip logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Target delivers modern, leading-edge acoustical scoring systems for quality practice and performance. Our products are continuously developed with the latest state of technology and components.