Hoppa till innehåll

OPERATIV INKÖPARE

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och strukturerad junior Operativ Inköpare för att förstärka vår kunds team inom kategorin elektronik. Som Operativ Inköpare kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att de komponenter och material som krävs för projekten finns på plats.Du kommer att hantera både interna och externa gränssnitt för att säkerställa smidiga inköpsprocesser.

Arbetsuppgifter:

  • Koordinera och hantera inköpsprocesser för elektronikkomponenter.
  • Samarbeta med interna team och externa leverantörer för att säkerställa att material levereras i tid och enligt specificerade krav.
  • Följa upp och rapportera status för inköpsordrar och leveranser.
  • Hantera och lösa eventuella problem som kan uppstå under inköpsprocessen.
  • Delta i projekt och bidra till förbättring av inköpsrutiner och processer.
Kvalifikationer
  • Du minst 1 års erfarenhet inom inköp, gärna inom elektronik eller närliggande områden.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Svenskt medborgarskap krävs (ej dubbla medborgarskap).
Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget som Operativ Inköpareså ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga och förmåga att hantera flera kontaktytor samtidigt. Du ärstrukturerad och noggrann i ditt arbete samt harförmåga att arbeta både självständigt och i team.

Företagspresentation Vår kund är ett av de starkaste varumärkena inom svensk industri och har kunder i över 100 länder. Här kommer du vara en del i att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2024-07-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

Vid tilldelat uppdrag behöver konsulten genomgå en säkerhetsprocess och kan därför endast ha svenskt medborgarskap.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 november 2024 (162 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se