Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du intresserad av miljörapportering och vill utveckla vårt arbetssätt med CSRD? Vill du vara omgiven avmiljö- och hållbarhetsfrågor? Då är det kanske du som är min nya kollega.

Om rollen

Här på IVL har vi stor erfarenhet av CSRD och vi tillhandahåller relaterade tjänster till våra kunder. I den här rollen jobbar du främst interntmed vår CSRD-rapportering, men kan även bli inblandad i olika kundprojekt.

Rollen CSRD-ansvarig ingår i gruppen Projekt & Kvalitet. Gruppen arbetar med IVL:s kvalitetsledning enligt våra ISO-certifieringar, miljörapportering och äger alla utbildningar och processer relaterat till projektarbete. Vi är en liten grupp under tillväxt med ett spännande och inspirerandeuppdrag framför oss.

I den här rollenkommer du att skapa och implementeraIVL:s arbetssätt med CSRD och efter detvara övergripande ansvarig för det löpande arbetet. Du kommer även att arbeta med områden såsom GDPR, ISO och processutveckling. I rollen kommer du att jobba tätt med olika grupper inom IVL och extra nära ekonomi och kommunikation kring mätetal och årsredovisning.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du:

  • Relevant utbildning för området
  • Tidigare arbetslivserfarenhet och goda kunskaper om CSRD samt ESRS
  • Mångårig erfarenhet och goda kunskaper av att arbetat med ISO och kvalitetsledning.
  • Erfarenhet av att läsa standarder och direktiv samt implementera dessa, både på svenska och engelska.
  • Effektivt implementerat och driftat miljö- eller kvalitetsledningsarbete i flera organisationer.

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av GDPR, hantering av policys, projektledning och projektarbete.

Dina personliga egenskaper

Som person trivs du med att arbeta strukturerat själv och i projekt. Du har förmågan att integrera nya arbetssätt i den dagliga verksamheten.Vidare kan du förmedla regelverk på ett enkelt sätt för organisationen. Viktigt är att samarbeta och vara en god kommunikatör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig

Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö där alla har en stor del eget ansvaroch goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Sommedarbetare på IVL blir du del av en arbetsplats som värdesätter mångfald,samarbete, innovation och engagemang. Här finns en härlig gemenskap medsåväl idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Vi sitter iaktivitetsbaserade lokaler. Hos IVL får du möjlighet att arbeta med ditthållbarhetsengagemang på riktigt!

Välkommen med din ansökan

Ansök med ditt CV genom att klicka på "Ansök här".Vi kommer att utvärdera ansökningar och intervjua kandidater löpande under ansökningsperioden varför vi kan komma att anställa innan perioden löpt ut,så vänta inte med din ansökan.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se