Hoppa till innehåll

Timmvikarierande personlig assistent till kund i Södermalm

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

IGS Assistans har en ledig tjänst hos en kund på Södermalm. Passen är i huvudsak förlagda mellan 8-16 samt 16-22 Tjänsterna ligger på ca. 40-70%.

Vi erbjuder en anställning som börjar som timanställning. Vid fungerande personkemi med kunden kan en övergång till ett fast schema erbjudas.

Om kunden:

Kunden är en man som snart fyller 50 och bor ensam med sin katt. Han är glad och positiv men har perioder där han kan vara väldigt trött. Han har assistans dygnet runt på grund av sin neurologiska sjukdom Parkinsons. En rörelse sjukdom som är livsförändrande, men inte livshotande. Han har också drabbats av demens och har talsvårigheter.

Vi söker dig som

Du som assistent har stor påverkan på kundens livskvalitet och hälsa. Det är därför oerhört viktigt att du tar arbetet på allvar och ser dig själv i rollen som professionell personlig assistent i flera år framåt. Du måste vara driven och engagerad i att ge kunden ett bra liv.

Ingen formell utbildning krävs men erfarenhet inom vård och omsorg är ett måste. Utbildning som undersköterska eller personlig assistent är meriterande. Särskilt erfarenhet eller utbildning inom Parkinsons eller demens.

Du talar och skriver på flytande svenska.

Du är en aktiv och idérik person.

Du är mentalt närvarande på arbetet.

Arbetet innebär bl. a. hjälp vid kommunikation, hygien, medicinering, städning, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Dokumentation sker dagligen.

Delegering krävs innan påbörjat arbete. Kunden har dubbelassistans del av dygnet, men inte hela vilket gör att arbetet ibland kan vara fysiskt krävande.

Om arbetsgivaren:

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om ansökan:

Skicka både CV och personligt brev via mejl eller via vår hemsida.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se