Hoppa till innehåll

Säljande Projektledare till Privatmarknaden

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

En senior säljande projektledare för privatmarknaden!

 

Skeppsholmen är ett ungt företag som just nu befinner sig i en skarp tillväxtkurva. På den vackra ön mitt i Stockholms innerstad har företaget utvecklat en verksamhet som är unik i sitt slag. Det är en historisk plats, och möjligheterna är oändligt många i de olika lokalerna som företaget hyr ut och skapar evenemang i. Följande platser har Skeppsholmsgruppen i sin portfölj att förmedla till era kommande events!

• Eric Ericsonhallen

• Moderna Museets restaurang

• Segelsalen

• Glasverandan

• Mindepartementet

• Beijing Östasiatiska Museet

• Briggen Tre Kronor

 

Vår nya kollega ska i team med oss andra här på ön vara frontface i kundkontakter på privatmarknaden och kunna driva olika typer av evenemang från ax till limpa.

Visningar, offerter, bekräftelser och interna pm, vara närvarande med våra underleverantörer och driva projekten till succé, vilket ibland leder till att du kommer vara operativ i genomförande.

Det handlar om detaljer och närvaro, du är såklart en eldsjäl som vet vad kvalitet är och hur man balanserar leverans, känsla och ekonomi. Du ska också veta att du med oss kollegor omkring dig så är kvalitet inget du behöver oroa dig för, men du måste själv styra det du säljer och projektleder.

Skeppsholmsgruppen är i utveckling och vi ser detta som ett gemensamt karriärsteg, vad vi är i dag är fantastiskt och det vi har i sikte är spännande, det ska du gilla, att utvecklas.

Du måste vara fostrad i HOSPITALITY och vara en service och lösningsorienterad person.

Vi gissar att du har en bakgrund (eller är i sådan roll idag) som senior projektledare eller kanske bröllopskoordinator eller liknande, att du idag gör offerter och interna PM och har kundkontakter. Vi vill också att affären motiverar dig, ty vi vill utvecklas, skapa nya paketeringar och öka vårt utbud, vi har som du vet många lokaler att fylla.

• Du är en självständig, driven och lösningsorienterad säljare med talang för projektledning. • Du motiveras av försäljning och hög service. • Du har ett öga för detaljer och brinner för en bra gästupplevelse.

• Du har mycket goda kunskaper i svenska & engelska, både muntligt som skriftligt.

Arbetstiderna. I huvudsak kontorstid med en viss flex med beroendes på vilka arrangemang du jobbar med.

För att vara en hjälte hos oss ska du vara:

Handlingskraftig, driven, positiv och engagerad samt målinriktad och resultatdriven. Strukturerad och fantastiskt bra på att förtöja båtar (närå, skojade bara om båtarna).

Tjänsten är en fast heltidsanställning. Vi vill att du kan landa med oss under hösten, så att vi är steget före inför 2025. Självklart har vi alla bitar på plats för en trygg anställning med bra villkor.

Vi erbjuder:

· Tjänstepension

· Kollektivavtal

· Friskvårdsbidrag

· Fokus på personlig utveckling och individuell coaching

· Och såklart, härliga proffsiga kollegor, spännande kunder och olika typer av

arrangemang.

 

Välkommen!

Vårt kontor är placerade i historiska vackra lokaler centralt på Skeppsholmen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Besöksverket, en del av Huvudverket.eu och vill du veta mer om rollen, ytterligare skallkrav, vår produkt och vår unika plats så kontaktar du vår rekryterare Per Mellström på tel 070/609 33 98 alt via mail per.mellstrom@huvudverket.eu

Ansök här via länken här nedan:

Och här har du oss, välkommen! www.skeppsholmsgruppen.se

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se