Hoppa till innehåll

Regional verksamhetschef

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en spännande och utvecklande karriär där du kan göra verklig skillnad för människor varje dag? Hos oss på Humana får du inte bara möjligheten att växa i din roll som verksamhetschef, utan även vara en del av ett företag där engagemang, glädje och ansvar är våra grundläggande ledord. Om du delar vår vision om att alla har rätt till ett bra liv har du nu chans att bli en del av vårt team och göra skillnad tillsammans med oss.

Om oss Humana är ett nordiskt vård- och omsorgsföretag som arbetar för att ge alla individer rätt till ett bra liv. Vi driver flera moderna och hemtrevliga äldreboenden, där våra boende får trygg omsorg dygnet runt i vackra omgivningar med stort aktivitetsutbud. Vårt senaste projekt är ett nytt äldreboende i Strängnäs med 100 lägenheter, som öppnar i maj 2025.

Om tjänsten som regional verksamhetschef ansvarar du för att vara ett operativt stöd till våra verksamhetschefer på våra äldreboenden i deras arbete med kvalitetsutveckling, verksamhetsplaner, implementering m.m. Du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra kvaliteten i våra verksamheter, säkerställa att vi når våra mål, och skapa en positiv och utvecklande arbetsmiljö.

Ditt uppdrag är också att projektleda det operativa arbetet gällande vårt nya äldreboende i Strängnäs om 100 platser. Detta arbete omfattar rekrytering av personal, samordna inköp av viss utrustning, planera avstämningsmöten med kommunen m.m. Humanas fastighetsavdelning sköter allt i projektet som rör själva bygget och fastigheten. Detta blir det huvudsakliga fokuset under tiden från tillträde till dess att verksamheten i Strängnäs öppnar i maj 2025. 

Arbetsuppgifter

  • Stöd till chefer: Stödja och coacha enhetschefer i deras dagliga arbete och utveckling av verksamheten.

  • Projektledning: Leda och samordna uppstarten av vårt nya äldreboende i Strängnäs.

  • Resor och insatser: Resa till olika verksamheter vid behov och ibland arbeta hela veckor på olika platser i landet.

  • Resultatorientering: Säkerställa att verksamheten uppnår sina mål vad gäller kvalitet, resultat och måluppfyllelse.

Vem är du? Vi letar efter en drivande, strukturerad, trygg och positiv ledare som är resultatfokuserad och har lätt för att knyta nya sociala kontakter. Du är en närvarande och engagerad ledare som jobbar för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du är villig att resa en del i tjänsten och har förmågan att arbeta på olika platser vid behov. 

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleexamen inom vård och omsorg (t.ex. sjuksköterska, socionom, fysioterapeut eller arbetsterapeut).

  • Minst 3 års erfarenhet inom äldreomsorgen i ledande befattning.

  • Erfarenhet av att leda en verksamhet i egen regi och att driva förändringsarbete är meriterande.

Vad får du?

  • Möjlighet att delta i ledarprogram.

  • Coachande chef och nära samarbete med stöttande stabsfunktioner.

  • Möjlighet till regelbunden professionell handledning och stort utbud av interna utbildningar.

  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter.

  • Friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Övrigt

  • Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning.

  • Tjänstgöringsgrad: 100%.

  • Arbetstider: Dagtid, förtroendearbetstid.

  • Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

  • Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vad händer nu? 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Göthlin, hanna.gothlin@humana.se, 0722-06 60 50. 

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (72 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se