Hoppa till innehåll

Personlig assistent till kvinna i Bromma!

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten:
Vi söker en personlig assistent till en varm och energifylld kvinna med ALS i ett tidigt skede. Kunden är mycket social och uppskattar att ha människor omkring sig. Som personlig assistent kommer du att vara en del av kundens vardag och bidra till en meningsfull och aktiv livsstil.

Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar att stödja i dagliga aktiviteter och omvårdnad, delta i matlagning och måltider, följa med till sociala aktiviteter och besök hos vänner och familj,  samt ta dagliga promenader tillsammans med kund.

Om kunden:
Vår kund är en snäll och ödmjuk person som uppskattar nya människor och situationer. Hon har ett stort socialt nätverk och får ofta besök av vänner och familj. Kunden uppskattar att laga mat och dela måltider tillsammans. Hon har två katter och en liten hund som hon älskar, så ett djurvänligt sinne är önskvärt.

Vem vi söker:
-Har erfarenhet inom vård och omsorg
-Är aktiv, motiverande och social
-Älskar naturen och vill vara aktiv
-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift, för att minimera risken för missförstånd mellan dig och kunden.

Arbetstid & Tjänstgöringsgrad: 100%. Passen är förlagda 09.00-14/15:00 och 17:00-21/22:00 (med reservation för förändring)
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se