Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes till en glad och aktiv kund.

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta som personlig assistent och bli en del av vårt härliga gäng? Vi söker nu en ansvarsfull personlig assistent som vill arbeta med en aktiv barnkund på 6 år, boende i Stockholm.

Barnets nuvarande assistent berättar: "Det här är en riktigt rolig familj. Ingen dag är den andra lik. Ibland har barnet en lugn dag hemma med pedagogik, lek och mys. Ibland följer assistenten med barnet och dess förälder till köpcentrum för att fika och shoppa. Hos oss älskar vi att prata, fika och diskutera, och alla i teamet, inklusive barnet, har mycket energi. Det är ofta spontana ändringar och saker som sker på detta jobb, så om du är som oss - en utåtriktad, energifylld och spontan person - är du perfekt för vårt lilla team. Vi har alla ett stort engagemang och jobbar hela tiden för att utveckla barnet pedagogiskt, socialt och kommunikativt. Vi har en stor drivkraft för arbetet, och det är viktigt att du också har det."

Innan du börjar arbeta enligt schema kommer du att genomgå en grundlig introduktion för en säker assistans, med start den 1 augusti. 

Vem är du?
Kunden börjar förskoleklass till hösten, och efter ett tag vill vi att du även stöttar barnet i förskolan. Det krävs att du som söker är kreativ, aktiv och lite av ett pedagogiskt geni. Vi ser också att du gillar att lära ut saker samt att upprepa och öva på samma sak väldigt många gånger!

Du behöver inte ha erfarenhet av barn med speciella behov, men ett öppet sinne och förståelse för olikheter är viktigt. Det är av stor vikt att du är alert och uppmärksam samt inte rädd för att agera när det krävs.

God fysik krävs då du kommer att vara aktiv med kunden i lek och aktiviteter.

Det är meriterande om du kan HLR, TAKK och har sjukvårdskunskaper.

Arbetstid:
Första veckorna är det varierande schema med tider mellan 07.00-23.00
Från och med den 19/8 kommer man att jobba varannan vecka måndag-fredag kl. 06.30-14.00, och den andra veckan måndag-fredag kl. 14.00-22.00.

Med reservation för förändring.  

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Anställning
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform, timanställning.

 

Tillträde
1 augusti.

 

Ansökan:
Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kundens anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Samt att du till denna tjänst behöver uppvisa uttrag ur belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se