Hoppa till innehåll

Expert inom Azure och företags-cloud

Sista ansökningsdag
09 januari 2025 (130 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en expert på Azure Active Directory med en djup förståelse för både molnbaserad och traditionell AD? Vi söker någon med erfarenhet av att konfigurera och hantera användare, grupper och roller i Azure AD, samt kompetens inom hybrididentiteter och användning av Azure AD Connect.

Din roll kommer att inkludera att implementera och konfigurera Single Sign-On (SSO) för olika applikationer och hantera gästkonton och externa identiteter via Azure AD B2B och B2C.

Du kommer att utforma och genomföra migreringsstrategier, använda verktyg som Azure Migrate och ADMT för data- och användarmigrering, samt säkerställa korrekt överföring av alla resurser och konton. Ditt arbete med fusion av Active Directory kommer att innebära att konfigurera trust-relationer, hantera schema- och namnkonflikter och migrera grupprinciper.

För att garantera säkerhet och compliance kommer du att implementera multifaktorautentisering (MFA) och villkorlig åtkomst, samt övervaka aktiviteter genom logganalys. Din erfarenhet av nätverkskonfiguration inkluderar att säkra anslutningar mellan on-premise nätverk och Azure via VPN och ExpressRoute, samt förståelse för Azure Virtual Network (VNet) integration.

Rollen kräver förmågan att skapa, hantera och organisera resurser i Azure Resource Manager (ARM), implementera Azure Policies, RBAC och Blueprint för styrning och compliance. Automatisering och scripting är avgörande, och vi söker någon med kompetens i PowerShell, Azure CLI, och Infrastructure as Code (IaC) med ARM Templates och Terraform.

Vi ser gärna att du är ivrig att kasta dig in i möjligheterna som "Entra ID multi-tenant organizations" ger.

Vi värdesätter din förmåga att identifiera och lösa problem under och efter migrering med hjälp av verktyg som Azure Monitor och Log Analytics. Om du är självständig, proaktiv och har stark kärlek till problemlösning och besitter en god analytisk förmåga vill vi prata med dig!

Human IT

Human IT handlar om att göra saker lite annorlunda, att på riktigt sätta våra anställda i fokus. Vi växer tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt.

I utbyte erbjuder vi kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag. Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en fantastisk variation bland uppdragen för dig som konsult.

Tillsammans skapar vi framtiden

  • Tillsvidareanställning med fast månadslön
  • Kollektivavtal
  • Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsplan
  • Hälsoförsäkring + pension
  • Förskottssemester

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och är tillsvidare.

Plats: Stockholm

Ansökan: Vi rekryterar löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

Och förresten:

Som en aktiv del i ett samhälle med kulturell och social mångfald är Human IT’s ambition att präglas av inkludering och bred representation, samt vara en arbetsplats med lika möjligheter för alla. Human IT anställer, bibehåller, befordrar och i övrigt behandlar alla medarbetare och kandidater efter erfarenhet, kvalifikationer och kompetens, oavsett kön, religion, ursprung, ålder, sexuell läggning, könsidentitet eller funktionsvariationer.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 januari 2025 (130 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se