Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Managementkonsult med uppdrag inom hälso- och sjukvårdssektorn!

Är du intresserad av ett jobb där du får möjlighet att utvecklas i snabb takt och samtidigt skapa bestående samhällsnytta?

I så fall, välkommen till oss på Helseplan! Vi söker dig som har något/några års relevant arbetslivserfarenhet som managementkonsult eller från roll inom offentlig sektor för spännande uppdrag inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Ansvarsområden

Konsult på Helseplan

Hos Helseplan arbetar du med de största och viktigaste hälso- och sjukvårdsfrågorna i nära samarbete med våra kunder. Som konsult hos oss får du stora möjligheter till utveckling inom en rad kompetensområden såsom strategi- och verksamhetsutveckling, digitalisering, sjukhusutveckling, benchmarking och verksamhetsuppföljning. Vi är ett växande och entreprenöriellt företag som strävar efter en prestigelös och inspirerande miljö där dina idéer och initiativ lägger grunden för vår utveckling. Vi arbetar i tvärprofessionella team och lär ständigt av varandra. Vi värnar om din personliga utveckling och skräddarsyr din utvecklingsplan så att den passar dina styrkor och mål. I takt med din utveckling ges du mer ansvar och utmaningar.

Kvalifikationer

Vi välkomnar konsulter på alla nivåer men söker i första hand dig som har upp till fem års relevant arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du:

  • Har en akademisk examen inom medicin, ekonomi, teknik och/eller annat relevant område
  • Har ett stort samhällsengagemang och delar vår vision att utveckla hälso- och sjukvårdssektorn
  • Är en god problemlösare som vill arbeta med förändring och utveckling
  • Är en lagspelare med hög integritet
  • Har en stark analytisk och kommunikativ förmåga och kan förklara komplexa förhållanden på ett enkelt sätt såväl visuellt och muntligt som skriftligt
  • Har mycket goda kunskaper inom PowerPoint, Excel och Word
  • Är bra på att skapa relationer och bygga förtroende internt och gentemot kunder
  • Har tidigare erfarenheter av sälj- och/eller projektdrivna miljöer
  • Flytande svenska i tal och skrift samt en god förmåga i det engelska språket krävs i vårt arbete

Om företaget

Helseplan Consulting Group AB

Helseplan är ett konsultföretag med inriktning mot skandinavisk hälsa, sjukvård och omsorg. Vi är en oberoende aktör som arbetar för att hälso- och sjukvården ska vara tillgänglig, jämlik, högkvalitativ och resurseffektiv. Vi har lång erfarenhet av vårt verksamhetsområde, en mycket god branschförståelse och erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Våra kunder finns på alla nivåer, från myndigheter och departement till regioner och utförare av vård inom såväl privat som offentlig sektor. Från inledande analys till genomförd förändring stöttar vi med såväl helhetslösningar som skräddarsydda erbjudanden. Uppdragen finns på många platser i Sverige men du kommer främst att arbeta i Stockholm eller dess närhet. Dock kan en del uppdrag kräva resor utanför Stockholmsregionen. Helseplan erbjuder konkurrenskraftiga förmåner vad gäller exempelvis lön, pensionsavsättningar, semester och friskvård. Helseplan främjar balans mellan arbete och fritid och uppmuntrar även till sociala och fysiska aktiviteter. Vårt kontor finns vid Odenplan i Stockholm. Ansökan Om du är personen vi söker, sök tjänst via länk med CV. Vid inkludering av personligt brev behöver det vara i samma dokument som Cv:t. Vi hanterar ansökningar löpande men vill ha din ansökan senast den 30 september. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Adam Bernhoff, adam.bernhoff@randstad.se, 0729889003.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se