Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group logotyp

Regionchef servicemarknad - Ford

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Motor Company, del av Hedin Mobility Group är en spännande arbetsplats som består av ett gäng härliga och duktiga människor. Här trivs du som uppskattar en varierande vardag och som föredrar att arbeta i en föränderlig miljö.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss!

Om rollen
Som regionchef ansvar du för ett antal Ford-återförsäljare där huvuduppgiften är att supportera och skapa förutsättningar god lönsamhet. Det uppnås genom daglig uppföljning av affärsplan och mål samt upprättande av åtgärdsplan vid underprestation.

Du kommer implementera volymdrivande aktiviteter, upprätthålla kundlöften för hög kundnöjdhet, följa upp verkstadskapacitet, marknadsaktiviteter och säkerställa att de krav som ställs uppfylls.

Du är även first-line support i övriga servicemarknadsfrågor som uppstår i din region. Du kommer arbeta tillsammans med två regionchefer och rapporterar direkt till servicemarknadschefen.

Arbetsuppgifter
  • Försäljning av reservdelar och tillbehör
  • Följa upp mål
  • Implementera
  • Support
Din profil
Du har sälj som en naturlig egenskap, är prestigelös och lösningsorienterad.

Du har en god förståelse för affärsfunktioner, kommunikationsförmåga, social kompetens, strategiskt tänkande och goda organisatoriska färdigheter.

Har ett holistiskt perspektiv och god förmåga att initiera förändringsstrategier, driva utveckling och ständiga förbättringar på alla nivåer i organisationen, skapa ett gott samarbete mellan funktionsgränser samt bidra till att uppnå affärsmål.

Rollen är operativ

Kvalifikationer:
  • + 5 års efterfarenhet av liknade arbete
  • Möjlighet att resa minst 2 veckor per månad
  • B2B
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office
  • B körkort
Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com
Hedin Mobility Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 13,000 employees.

We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.