Hoppa till innehåll

Executive Chef - Centrala Food & Beverage Team

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

We are Strawberry. With over 225 hotels, 120 restaurants, 20 spas and more, we create thousands of experiences every day. With urban Comfort Hotel®, warm Quality Hotel™, stylish Clarion Hotel® and cosy Clarion Collection® Hotel and more than 40 unique independent hotels, our guests can pick and choose. Our team of 17 000 passionate individuals from more than 120 countries is what makes up our company – diversity is what makes us grow! Strawberry is built on our core values: energy, courage and enthusiasm. Nu söker vi en Executive chef till vårt centrala Food & Beverage team i Strawberry. Vi utvecklar teamet och söker en kunnig och entusiastisk executive chef som har stor erfarenhet från hotellkök, större banketter, att skapa menyer och koncept samt att kalkylera och följa upp kökseffektivitet. Du blir en del av ett team på fyra executive chefs som arbetar centralt med alla våra kedjehotell. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med teamet skapa hållbara och uppdaterade menyer och menystandards till alla f&b avdelningar på våra hotell samt vara stöd och support till kockarna ute på hotellen. Jobbet? • Du är en del av Strawberrys centrala F&B team • Du och ditt team ansvarar för att utveckla samt ta fram nya och hållbara menyer och standards för frukost, a la carte och conference & banquettes till de olika brandsen inom Strawberry • Du har erfarenhet av större banketter och gärna goda kunskaper på bankettsystem • Du arbetar tätt tillsammans med gruppens övriga team och följer upp våra hotell • Du har mycket bra kontakt med våra centrala leverantörer och jobbar aktivt tillsammans med vår inköpsavdelning för att utveckla vårt utbud • Du arbetar för att se till att Strawberry arbetar aktivt mot klimatmålet 2030 när det kommer till produkter, menyer och koncept • Vi är ett litet och agilt team, där alla förväntas bidra med kunskap och idéer - och allt som oftast spela fler roller än den som står i mailsignaturen. Du? Vi tror att du är smaksäker, pedagogisk och positiv och har lätt för att kommunicera med alla sorters människor. Du kan hålla många bollar i luften samtidigt och du säger hellre ja än nej. Du har erfarenhet av att leda personal, även på distans. Du har inga problem med att spendera en stor del av din arbetstid på resande fot och arbetar lika bra på ett tåg som i en hotellobby eller ett kök. Du har bred erfarenhet av och ett stort intresse för mattrender och matlagning och behärskar alla delar i ett hotellkök. Du är en fena på kalkylering och kostnadskontroll i köket och brinner för att hitta verktyg som förenklar arbetet ute i våra kök. Du måste vara flytande på svenska eller norska och engelska. Jaget & laget? Du blir en del av ett team som i dagsläget består av tre fantastiska medarbetare och du rapporterar till André Johansson, Head of Executive Chef i Strawberry. What about the perks? • Personalrabatter och priser för vänner och familj på våra 200+ hotell och restaurangkedjor • 6 veckors betald semester • Generöst friskvårdsbidrag • Levande kontorsmiljö i Stockholm eller Oslo • Mängder av roliga sociala evenemang inklusive mindre sammankomster med ditt team och sammankomster med hela Strawberry-familjen Sugen? Skicka in din ansökan redan idag!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se