Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Handels söker nu en avtalshandläggare till vårt förbundskontor.

Som avtalshandläggare ansvarar du för kollektivavtalsadministrationen enligt Handels rutiner och processer. Detta innebär bl.a. att du administrerar kollektivavtal genom att t.ex. skicka ut kollektivavtalsförslag till arbetsgivare eller arbetsgivarorganisationer och hanterar kollektivavtalsuppsägningar samt kvalitetssäkrar uppgifterna i Handels avtalsregister. I arbetet ingår även administration i samband med våra förhandlingar med arbetsgivarorganisationerna i avtalsrörelsen. I tjänsten ingår det att fungera som specialist för kollektivavtalsfunktioner i Handels avtalsregister och ge support till Handels lokala avdelningar kring kollektivavtalshantering. I rollen som avtalshandläggare ingår det även att utbilda nya medarbetare i organisationen i kollektivavtalshanteringen enligt de processer och rutiner som gäller.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med administration och handläggning, goda kunskaper i Office programmen. Det är meriterande om du tidigare jobbat i Microsoft Dynamiskt 365. Du är bra på att arbeta såväl självständigt som i ett team. Du är analytisk och noggrann samt van vid att ge god service och bemötande samt att arbeta strukturerat.

Vi förutsätter att du har intresse för den fackliga rörelsen samt delar arbetarrörelsens värderingar. Handelsanställdas förbund välkomnar sökande oberoende av kön, ålder, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och könsöverskridande identitet eller uttryck.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten har reglerad arbetstid. Lön enligt avtal mellan Handelsanställdas förbund och Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se