Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare till nytt uppdrag i Stockholm

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Fastighetsskötare till nytt uppdrag i Norra Stockholm 

Älskar du fastigheter och människor samt vill ha möjligheter till utveckling?  Ta chansen att jobba som fastighetsskötare i ett internationellt företag med lokal förankring och familjär känsla! Här får du möjlighet att jobba med omväxlande arbetsuppgifter i en eller flera olika fastigheter. 

CBRE´s uppdrag är att leverera service och underhåll av fastigheter och utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att vår kund och dess medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. 

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem. 

Inom Business Unit Tech arbetar ca 200 medarbetare med teknisk fastighetsdrift och förvaltning. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus. 

 

Tjänsten innebär bland annat att: 

Som fastighetsskötare hos CBRE är du fastighetsägarens ansikte utåt. I rollen ingår rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att åtgärda de felanmälningar som kommer in. Du kommer också att ansvara för och själv utföra de flesta felanmälningarna i samarbete med övrig driftspersonal och specialister på CBRE. 

Vem är du? 

 Du har: 

  • Utbildad fastighetsskötare eller har motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet 

  • Minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel 

  • Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter 

  • Erfarenhet från att ha arbetat med olika fastighetstekniska system 

  • Erfarenhet av arbete i spårmiljö och "vistelse i spår" är meriterande. 

Personliga egenskaper: 

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, att du ser till kundens bästa och du är bra på att hantera olika typer av människor och olika typer av situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet. Det är också en fördel om du är noggrann i ditt arbete och gillar att arbeta metodiskt. Vi ser gärna att du är en teknisk intresserad person som gillar att använda tekniska lösningar i ditt arbete.     

 

Vi erbjuder en omväxlande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Du kommer att omfattas av vår tjänstepension, våra friskvårdsförmåner och vår Benify-portal mm. 

Tjänsten är på 100% och tillsvidare med provanställning. 

Känns denna roll intressant, ansöka redan idag! På grund av semestrar så kommer vi att gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer i mitten på augusti. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se