Hoppa till innehåll
Green Storage logotyp

Property Coordinator

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Green Storage är störst på marknaden inom self-storage. Vår verksamhet uppmanar till att bevara, återanvända och sälja ägodelar i stället för att slänga dem. Med 49 anläggningar runt om i Sverige erbjuder vi prisvärda och alltid tillgängliga förråd. Vår smarta digitala användarvänlighet och enkelhet gör förvaringen bekväm och effektiv för våra kunder.

Vill du vara med och skapa enastående kundupplevelser inom self-storage? Vi söker nu en engagerad medarbetare inom Property Management för att säkerställa operationell excellens på våra anläggningar.

Som Property Coordinator blir du en nyckelspelare i vårt dedikerade team och ansvarar för ett av våra distrikt. Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm på Lindhagensgatan 126 och besöker våra anläggningar med en av våra poolbilar. Din roll innebär allt från enkel förvaltning till förstklassig kundvård. Du blir våra ögon, öron och näsa ute på anläggningarna, redo att upptäcka och åtgärda det som behövs för att hålla högsta standard.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Säkerställa standardiserade rutiner, som daglig kontroll av anläggningarna och hantering av utflytt från förråd.
  • Se till att våra anläggningar följer vårt koncept och alltid är i toppskick.
  • Registrera och följa upp ärenden i vårt interna rapporteringssystem.
  • Kontrollera att rapporterade avvikelser blir åtgärdade av våra samarbetspartners.
För att lyckas i rollen:

Vi värdesätter medarbetare som är proaktiva, lösningsorienterade och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Det är även viktigt att vara detaljorienterad och inte ha några problem med att jobba självständigt. Utöver det finns krav på B körkort. Om du känner igen dig i beskrivningen och vill vara en del av ett företag som värnar om både sina medarbetare och sina kunder, är vi nyfikna på att höra från dig!

Vad erbjuder vi?

En varierande roll i ett snabbt växande bolag med engagerade medarbetare. Vi har goda villkor, kollektivavtal och tycker om att umgås och ha roligt.

Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Arbetstiderna är i huvudsak förlagda måndag-fredag Plats: Ambulerande, utgår från Lindhagensgatan 126.
Green Storage logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Green Storage öppnade sin första anläggning i april 2019. Med visionen att digitalisera förrådsbranschen har Green Storage sedan dess lyckats etablera sig som en av de största aktörerna i Sverige.