Hoppa till innehåll

Personlig assistent till en härlig man i Åkersberga/Skärgårdsstaden

Sista ansökningsdag
09 januari 2025 (130 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar efter en engagerad och empatisk personlig assistent för att stötta en trevlig man i Åkersberga, i 40-årsåldern.

I rollen som personlig assistent kommer du att vara kundens förlängda armar och ben, där du arbetar nära i kundens hem och assisterar med sedvanliga arbetsuppgifter som på- och avklädning samt hygienmoment.

Om Dig:

Vi söker en varmhjärtad och ansvarsfull individ som inte bara ser arbetsuppgifterna utan också ser människan bakom dem. Du gillar att skapa en positiv atmosfär och har förmågan att hitta på aktiviteter som passar kundens intressen och önskemål.

Kundens Önskemål:

Kunden trivs med att delta i olika aktiviteter och önskar att du som assistent kan vara med och stötta honom på dessa äventyr, då kunden gärna vill komma ut. Vissa dagar kan det innebära besök på stallet för att titta på hästar, gemensamma promenader eller andra aktiviteter utomhus. Kundens önskan är också att komma ut och njuta av frisk luft och omgivningen.Har du körkort är det meriterande.

Arbetsuppgifter:

  • Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att variera och inkludera:
  • Omvårdnad
  • Promenader
  • Träning och stretching
  • Handla
  • Matlagning
  • Städning
  • Åka till stallet m.fl. aktiviteter.Viktigt att Veta:Mannen har två tonårsbarn, vilket kan skapa en livlig och familjär atmosfär i hemmet.Om du är den empatiska och energifyllda personen vi söker och tror att du kan bidra till en meningsfull vardag för vår kund, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans skapar vi en positiv och stöttande miljö för kunden.Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för denna position. Vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar till vårt dedikerade team!
      Om Frösunda Personlig assistans

      Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

      Övrig information
      • Anställning: Visstidsanställning.
      • Omfattning: 70%
      • Arbetstid: 07.00 - 15.00Vecka 1: Måndag, torsdag, fredagVecka 2: Måndag, tisdag, lördag,söndag.
      • Tillträde:21 augusti 2024.
      • Krav på körkort.

      Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

      Sista ansökningsdag: 2024-08-15

      Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:Merxas.Mahmod@frosunda.se

      Varmt välkommen med din ansökan!

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      09 januari 2025 (130 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se