Hoppa till innehåll

slöjdlärare till familjär skola i city med unik profil

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Föreningen Hillel är en organisation centralt på Östermalm som funnits sedan mitten av 50-talet. Föreningen driver den judiska skolan samt en förskola och ett fritidshem. Totalt omfattar verksamheten ca 280 barn i skola och 125 barn inom förskola och har drygt 70 medarbetare. Vi brukar beskriva oss som en byskola mitt i stan, vi värnar om att verka för att kunna vara en lagom stor verksamhet med fokus på närhet till eleverna och barnen. Rektorn har ett övergripande ansvar för hela Hillel med tre biträdande rektorer med ansvar för olika delar av organisationen under sig. Vi är en liten familjär skola med judisk profil, från förskoleklass till och med klass 6. Vi finns i nybyggda lokaler i hjärtat av Östermalm med skolgård på skolans tak med utsikt över Stockholms takåsar. Hos oss finner du en närhet mellan såväl föräldrar, kollegor och ledning som är lite utöver det vanliga. I vår senaste medarbetarundersökning visar siffrorna på att vi är en attraktiv arbetsplats vilket vi är stolta över. I vår matsal serveras hemlagad kosher mat med enbart vegetariskt eller fisk på menyn som uppskattas av både elever och personal.

Med anledning av att vår nuvarande slöjdlärare går vidare till nya utmaningar söker vi efter en ny slöjdlärare. Vi söker en utbildad och behörig lärare inom både textilslöjd, trä och metallslöjd för årskurserna 3-6 med lärarlegitimation.

I arbetet som slöjdlärare hos oss har du möjlighet att påverkat ämnet i den riktning som du vill. Vi är en skola med flera estetiska inslag i form av flera stora konserter per år, flera projekt inom skapande skola och det finns möjligheter att samarbeta med fritids kring skapande. Vi ser även gärna att du arbetar ämnesintegrerat med andra lärare på skolan i den riktning som passar dig.

Som person behöver du vara samarbetsvillig, flexibel och självständig. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer samt kommunicera med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Du kommer att ingå i vårt arbetslag med skolans andra ämneslärare. Där kommer du få möjlighet att utveckla både det didaktiska och pedagogiska arbetet. Ni kan inom arbetslaget hitta former för olika samarbeten tillsammans. I rollen som slöjdlärare kan du arbeta självständigt, men som en del av ämneslärarlaget blir du aldrig ensam i ditt läraruppdrag.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i det svenska språket.

Du är dessutom öppen för att lära dig mer om judisk kultur och nyfiken på de judiska traditionerna, vilket genomsyrar vår verksamhet. Du har huvudet på skaft, hjärtat på rätta stället och brinner för elevernas välgång i skolan.

Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervju löpande. Finns annonsen kvar är tjänsten ännu ej tillsatt. Bemanningsföretag undanbedes


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se