Hoppa till innehåll

Barnskötare sökes till föräldrakooperativ i Bromma

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en ny kollega till avdelningen med de äldre barnen.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team och ger energi till både barn , vårdnadshavare och kollegor för att skapa en positiv arbetsmiljö för alla. vill bidra till en väl fungerande vardag på vår förskola. Tillsammans med kollegor såväl som självständigt utmanar du varje barns utveckling och lärande.

Vår förskola:

Föräldrakooperativet Minnemalen finns i Minneberg, Bromma och ligger nära Alvik. Vi består av två avdelningar med sammanlagt 36 barn, har fina lokaler och en stor nyrenoverad gård med utsikt över vattnet och har en fin, varierande och lugn närmiljö.

Föräldrakooperativet Minnemalen har en hög pedagogisk kvalitet, där barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner delaktighet. Hos oss har personalen stort inflytande över utformningen av verksamheten. Vårt föräldrakooperativ bildades år 1989.

På Minnemalen använder vi oss av ett utforskande arbetssätt där barnens intressen och frågor är i fokus. Vår barnsyn är det kompetenta barnet som aktivt tar del i sitt eget lärande och vi vill att verksamheten ska vara rolig, lärorik och full av möjligheter för alla. Barnen ska få uppleva att de lyckas och få möjligheter att skapa tilltro till den egna förmågan i samspel med andra och i de val de gör under dagen.

Förskolan arbetar efter läroplanen och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi arbetar fokusinriktat utifrån de nationella målen. En bra lärmiljö är viktigt för barnen och därför arbetar vi kontinuerligt med den pedagogiska miljön, den ska vara rik och varierande, en mötesplats för lek och lärande.

Arbetet med normer och värden är något som vi värdesätter högt och det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi öppnar alltid utomhus och är ute mycket då rörelse och hälsa är ett viktigt inslag i verksamheten. I vårt närområde har vi tillgång till både äng, skog och strand som vi kontinuerligt går till och vår inställning är att verksamheten kan bedrivas lika bra ute som inne. Vi har också en egen kock som lagar hållbar och god mat.

Om dig:

Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett föräldrakooperativ. Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med din kollegor då vi har en fin kontakt mellan avdelningarna. Du har erfarenhet av IKT som pedagogisk arbetsverktyg och erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att alla pedagoger bidrar till barnens språkutveckling, därför har du mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi använder TAKK som en del i barnens språkutveckling erfarenhet av det ses som en merit. Som barnskötare är du delaktig i det pedagogiska arbetet som innebär planering, genomförande, utvärdering och utveckling du följer det som åligger en barnskötare i enlighet med styrdokumentens intentioner. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn och vuxna på förskolan.

Vi erbjuder dig:

  • Hög personaltäthet.
  • Ett kompetent och professionellt arbetslag som trivs och har roligt ihop.
  • En stimulerande och utvecklande arbetsplats där du får vara med och påverka.
  • Fria pedagogiska måltider
  • Frisvårdsbidrag
  • Lediga klämdagar,
  • Arbetskläder.
  • Individuell planeringstid och gemensam planering tillsammans med arbetslaget
  • Kontinuerlig kompetensutveckling.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen börjar den 5 augusti 2024 tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst.

Vi tillämpar provanställning.

Vi har individuell lönesättning och har kollektivavtal

Vid anställning krävs ett utdrag från belastningsregister.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se