Hoppa till innehåll

PHILS BURGER - Stjärna till servisen!

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Rollen som Servis

Som Servis är du Phil’s Burger ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att skapa en trevlig atmosfär i restaurangen, välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, löpande stämma av väntetider och beställningar med köket, servera mat och dryck, kommunicera med gästen och slutligen se till att gästen lämnar med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen och att säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Är du vår nästa stjärna?

Om oss

Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 8 restauranger runtom i Stockholm och ett team på över 150 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna:

Servis till Stockholm.

Mer än bara burgare...

Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se