Hoppa till innehåll

Personliga assistent till pojke i Järfälla

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Evviva Assistans erbjuder personlig assistans för människor med olika funktionsnedsättningar. Vi är ett mångsidigt team som präglas av erfarna, professionella och kunniga individer. Genom hårt arbete, passion och engagemang har vi möjligheten att ge så många som möjligt en högkvalitativ personlig assistans.

För att arbeta hos oss krävs engagemang, noggrannhet, lyhördhet och flexibilitet då vi dagligen arbetar med stärkandet av personer med funktionsnedsättningar rätt att bli fulländad medborgare.

Vill du göra skillnad som personlig assistent åt en 2 årig pojke? Nu söker vi en assistent till en nyfiken pojke på två år som gillar närhet, musik och mycket bus. Pojken har en hjärnskada samt en tracheostomi så ditt uppdrag är bland annat att hjälpa honom med slemsugning samt inhalationer för att underlätta så mycket som möjligt för honom i vardagen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att hjälpa brukaren med regelbunden slemsugning och inhaltioner med hjälp av track/hostmaskin (hostmaskin,inhalationsmask, slemsug).

Vi söker dig som kan jobba del eller heltid. Du som söker ska också vara ansvarsfull, omsorgsfull, glad, energisk och plikttrogen. Du ska även vara punktlig och vid behov ta egna initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande.

Kommunikation är en viktig del av arbetet, vilket kräver att du ska kunna uttrycka dig på svenska.

Det är meriterande om du har gått Långtidsintensivvårdsavdelning (LIVA) utbildningen samt har intyg för arbete med trakt, slemsugning och inhalation med barn.

Det är meriterande om har tidigare erfarenhet av arbete med trakeostomi.

Det är meriterande om du har tidigare arbetat med PEG.

Det är meriterande om du har tidigare arbetat med barn.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se