Hoppa till innehåll

Erfaren projektledare

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Etteplan är ett ledande teknikföretag som formar framtidens industrier. Med en dynamisk och inkluderande arbetskultur, erbjuder vi spännande uppdrag, mångfaldiga kundrelationer och en miljö där din ambition får blomma. Vi är över 700 teknikspecialister i Sverige som brinner för teknik och människor. Tillsammans formar vi framtidens innovationer och utveckling inom en global affärsmiljö. Hos oss finns många möjligheter för dig som vill växa och utvecklas i en framåtsträvande organisation.

Våra värderingar

Bold Thinking: Vi driver inte bara förändringen, utan vi är förändringen. Vi utmanar idéer, tänker utanför boxen med innovativa lösningar och låter kreativiteten flöda. Vi har en öppen miljö, där vi har friheten att uttrycka våra åsikter öppet och autentiskt.

Smarter Together: Vi är ett team av teknikiska experter som stöttar varandra. Oavsett om du behöver råd lokalt eller globalt, finns vi Etteplanare tillgängliga för att hjälpa och stötta varandra. Tillsammans formar vi en främjande och kompetent arbetsmiljö.

Forward Focus: På Etteplan har du möjlighet att växa och utvecklas. Vi är ett ambitiöst tillväxtföretag med goda karriärmöjligheter. Hos oss kan du förvänta dig variation, spännande projekt och autonomi där du är med och styr din karriär och utveckling. Vi tror på flexibilitet och work life balance, där du har möjligheten för viss hybridarbete.

Din Roll

Som en del av vårt team på Etteplan får du möjlighet att arbeta nära våra kunder inom olika branscher och projekt, med stort fokus på Automotive branschen. Vårt team består av mekanikkonstruktörer, beräkningsingenjörer, regulatoriskt expertis, projektledare, teknisk lead och elektronikingenjörer.

Du kommer att driva projekt och uppdrag tillsammans med våra egna eller kundens team. Dina arbetsuppgifter handlar mycket om att jobba tillsammans med andra stakeholders såsom leverantörer, kunder, team och management. Vi tror att för att lyckas i den här rollen måste du ha lite skinn på näsan och vara van och/eller orädd att ta kontakt med olika grupperingar. Har du tidigare jobbat som delprojektledare så är det också en fördel.  

Din Profil

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, men erfarenhet av projektledning är ett krav. Du är en person som tycker om att ta dig an nya utmaningar, tar eget ansvar och är van att arbeta mot uppsatta mål. Du är genuint intresserad av teknik och håller dig uppdaterad om trender. Du är innovativ och gillar att samarbeta med andra.

För att kunna möta våra kunders behov behöver du: 

  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen.
  • Minst 5 års yrkeserfarenhet av projektledning, delprojektledning eller sk teknisk lead.
  • Ha jobbat i olika typer av projekt av teknisk karaktär såsom basutveckling, produktutveckling, investeringsprojekt, tekniska delprojekt och/eller produktionstekniska projekt, där vi förväntar oss att du kan berätta mer i detalj vad din erfarenhet och kunskap har bidragit till.
  • Ha erfarenhet inom branscher, med fördel: Automotive, försvarsindustrin och processindustri.  
  • Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du kan:

Scrum och har jobbat enligt den agila metoden eller om du har arbetat med någon projektmetod såsom ex PMP, Price2, IPMA eller liknande.

Vi Erbjuder

  • Ett expansivt företag med stor lönsamhet.
  • En dynamisk och öppen företagskultur med god sammanhållning.
  • Möjligheter till professionell utveckling och utmanande uppdrag.
  • Variation av arbetsuppgifter och hög grad av autonomi.
  • Trygg anställning kopplat till kollektiv avtal med unikt pensionserbjudande.
  • Generöst förmånspaket med maxat friskvårdsbidrag.

Känner du att Etteplan är rätt för dig?

Skicka in din ansökan idag till avdelningschef Anna Svartbo Lundquist.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se