Hoppa till innehåll

Housekeeping Supervisor till Ellery Beach House

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ett leende kommer att ta oss långt på Ellery, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. Mat, dryck och möten i alla ära, men en ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se, sätter ribban för hela deras vistelse.

Vi söker nu en ny kollega till vårt Housekeepingteam som gärna kavlar upp ärmarna för att skapa stamgäster och upplevelser i världsklass. En som älskar att arbeta tillsammans med kollegor från världens alla hörn. Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi är ett gäng som pratar många olika språk.

Vem är du?Du är en person som vågar vara personlig, rättvis och bestämd. En ansvarstagande och serviceinriktad person med god förmåga att leda och coacha medarbetare Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Vidare är du självgående och effektiv med en stark förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.Utöver det tror vi att du behöver

  • Minst 2 års erfarenhet av arbetsledning inom Housekeeping eller liknande arbetserfarenhet.
  • Stark organisatorisk och problemlösande förmåga, även när det är högt tempo.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om tjänstenSom Housekeeping Supervisor har du, tillsammans med vår Housekeeping Manager, ansvar för vårt Housekeeping team. Tillsammans ser ni till att våra 122 hotellrum, 12 möteslokaler, pool club och övriga gemensamma ytor alltid är i bästa skick. Du rapporterar till Housekeeping Manager. Arbetstiderna är varierande över dag, kväll och helger.

Arbetsuppgifter

  • Introduktion och upplärning av nya kollegor
  • Ansvara för utbildning och utveckling av medarbetare
  • Kvalitetssäkra och utveckla våra miljöer och hotellrum
  • Hantera beställningar och inventeringar
  • Schemaläggning och arbetsledning
  • Samverka med andra avdelningar för att säkerställa en enastående gästupplevelse och effektivitet i driften.

Anställningsform: 100% tillsvidare. Dag, kväll och helgTillträde: Oktober eller enligt överenskommelseLön: Enligt avtal och överenskommelse

Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 26:e september

Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se