Hoppa till innehåll

Legitimerad Veterinär

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Leg. Veterinär

Nu utökar DjurAkuten sitt team och söker dig som vill jobba på ett av Stockholms äldsta privatägda djursjukhus, som funnits i samma lokaler sen 1986. Vi har ca 30 anställda och konsulter med specialistkompetens inom odontologi, oftalmologi och kardiologi.

Beläget centralt i Stockholm med endast en promenad på 15 min från Centralstationen och 5 minuter från Odenplan med både tunnelbana och pendeltåg. Det gör att du kan bo kvar utanför stan eller på annan ort och ändå jobba mitt i Stockholm.

Vi erbjuder våra kunder såväl patienter en djursjukvård med hög kvalitet och snabb service, vilket medfört fler nya patienter och återkommande stamkunder. Vi behöver därför utöka vårt kunniga team!

Till oss kommer både akuta och bokade patienter. Vi har en operationsavdelning där mjukdelskirurgi och tandåtgärder utförs, ett välutrustat labb med en erfaren BMA och i bilddiagnostik erbjuder vi ultraljud och röntgen. Vi har även en ögon- och hudavdelning.

Våra öppettider är varje helgfri vardag, måndag – fredag kl. 8.00-20.00. Vi erbjuder utbildning, friskvårdsbidrag och fina kollegor att jobba med. Hos oss kan du utvecklas inom ditt intresse och det finns goda möjligheter till att påverka ditt schema. Om du har hund är även den välkommen till jobbet.

Vi söker dig med flera års erfarenhet och som är van att arbeta både självständigt och i team. Specialist steg I och II eller ultraljudskompetens är meriterande.

Passa på att bli en del av en fantastisk personalstyrka! Välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid eller deltid.

Varaktighet: Tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi följer kollektivavtal men tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan skickas så snart som möjligt till e-post: info@djurakuten.se

Sista ansökningsdag: 2024-09-30.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se