Hoppa till innehåll

Konsultuppdrag som Fastighetsskötare till Corem i Kista!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en engagerad Fastighetsskötare som trivs attarbeta säsongsvarierat med diverse yttre fastighetsskötsel och trädgårdsarbete som plantering, beskärning av buskar och träd, skötsel av gräsmattor och växtvård, snöröjning och sandning m.m. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta i slutet av augusti och pågå t.o.m. 31 december 2024, med möjlighet till anställning efter uppdragsperiodens slut.

Om uppdragetI rollen som fastighetsskötare kommer du tillsammans med ansvarig arbetsledare huvudsakligenansvara för att skapa en god utemiljö förhyresgäster samt att aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ronderingar utanför fastigheterna
  • Yttre markskötsel
  • Planteringar
  • Halkbekämpning
  • skräpplockning
  • beskärning av buskar och träd

Om digVi söker dig som hargod erfarenhet och intresseav att arbeta med trädgårds- och yttre skötsel. Du har även relvanta utbildningar som krävs för att kunna hantera vanligt förekommande trädgårdsmaskiner i arbetet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skriftsamt inneharB-körkort.Som personär du självständig och ansvarstagande vad gäller att planera och driva dina arbetsuppgifter framåt. Det är även av stor vikt att du kan arbeta både självständigt och i team.Du är serviceinriktadhar en förståelse att se vad som behöver göras för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov.

Process och ansökanPå grund av semesterperiod kommer urvalsarbetet att påbörjas den 12 augusti men du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.I denna process samarbetar Corem med Devotum. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar kraven för rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Corem. Referenstagning på slutkandidat är en del av processen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på0704993800.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se