Hoppa till innehåll

Biträdande Projektchef för konsultuppdrag!

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För en kunds räkning söker vi just nu biträdande projektcheftill ett konsultuppdrag i Stockholm.Uppdraget kommer att pågå under perioden 24-jun-2024 - 31-dec-2024.

Om uppdragetVår kund söker en biträdande Projektchef med omfattande erfarenhet, både från entreprenörsled, beställarled och som har mångårig erfarenhet av att vara ombud i produktionsprojekt. Personen i denna roll kommer att spela en central roll i att stödja och avlasta kundens Projektchefer i att driva projekt, särskilt inom CM-projekt (Construction Management).

Beskrivning av uppdraget/rollen

  • Ledning och Stöd: Stödja och avlasta Projektchefer i deras dagliga arbetsuppgifter, säkerställa att projekten fortskrider enligt plan och inom budget.
  • Ombudsstöd: Kan fungera som ombudsstöd i CM-projekt, vilket innebär att representera kunden i olika möten och förhandlingar samt säkerställa att företagets intressen alltid är prioriterade.
  • Planering och Uppföljning: Ansvara för projektplanering, inklusive tidsplaner, samt kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att projektmålen uppnås.
  • Ekonomisk Styrning och Uppföljning: Ansvara för ekonomisk uppföljning av projekt, vilket inkluderar budgetkontroll, kostnadsanalys och ekonomisk rapportering för at säkerställa att projekten genomförs inom de ekonomiska ramarna.
  • Riskhantering: Identifiera, analysera och hantera projektrelaterade risker för att minimera eventuella negativa effekter på projekten.
  • Kommunikation och Samordning: Upprätthålla effektiv kommunikation mellan alla projektintressenter, inklusive interna team, entreprenörer och beställare.
  • Kvalitetssäkring: Att tillsammans med projektorganisationen följa upp att projektet levereras i enligt med de angivna kvalitetsstandarder och att alla lagar och regler följs.

Övrigt:Start:24-jun-2024 Slut:31-dec-2024Omfattning:Uppdraget uppskattas ha en beläggning på 60-100 % under uppdragstiden.Placering:Stockholm.Krav på att vara fysiskt på plats ca 3 dagar/vecka. Exakt omfattning enl. senare ök. med Projektchef. Obligatoriska krav- Arbetat i entreprenörsled i platsorganisation eller som arbetschef eller motsvarande i minst 15 år- Arbetat som ombud i minst 10 år- Arbetat i eller för en beställarorganisation i minst 3 år- Utbildning: Relevant akademisk examen inom bygg, teknik eller liknande erfarenhet i byggbranschen som vi kan bedöma som likvärdig.- Erfarenhet: Lång erfarenhet från både entreprenörsled och beställarled, i att leda och stödja byggprojekt.- Kompetenser: Stark kompetens inom projektledning, byggprocesser, inköp, kalkyl, ekonomi och kontraktshantering och entreprenadjuridik.- Kommunikationsförmåga: Framstående skriftliga och muntliga kommunikationsförmågor.- Ledarskap: Dokumenterad förmåga att leda och motivera team samt att samarbeta effektivt med olika intressenter.- Flexibilitet: Förmåga att anpassa sig till föränderliga förutsättningar och hantera flera projekt parallellt.Utbildningar:

  • Byggarbetsmiljöutbildning, bas P&U
  • Entreprenadjuridik grund & fortsättningskurs
  • Kalkylering grund & fortsättningskursInköpsjuridik
  • Lagen om offentlig upphandling

Meriterande KravAtt driva markentreprenader

AnsökanLåter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-710 82 00

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 december 2024 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se