Hoppa till innehåll

Rekryteringsassistent

Sista ansökningsdag
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en engagerad student som är intresseradav rekrytering? Vill du få praktisk erfarenhet och arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö? Se hit!

Decerno söker nu en rekryteringsassistent till vår HR-avdelning. Hos oss får du chansen att arbeta i en fartfylld omgivning där du kommer att spela en viktig roll i vår rekryteringsprocess.

Vad gör vi?

På Decerno är vi stolta över att våra uppdrag bidrar till samhällsnytta.

Vår nisch är att bygga skräddarsydda digitala lösningar som skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker våra kunders konkurrenskraft - allt utifrån deras specifika behov. Vi riktar in oss på uppdrag där vi tar ett helhetsansvar över projektets framgång och kan bemanna med ett helt team av våra egna anställda. Vi söker nära och långa samarbeten med kund där vi bygger långsiktigt hållbara lösningar.

Det som driver Decerno är att göra skillnad. För oss är det viktigt att vi kan bidra till en bättre värld och ett bättre samhälle. Därför har vi en stark etisk policy som guidar oss i våra val av projekt. Vi väljer aktivt bort projekt inom vapenindustrin samt projekt med koppling till alkohol, tobak och spel om pengar. Vi strävar efter fler projekt som är tydligt kopplade till FN:s globala hållbarhetsmål.

Om rollen

Som rekryteringsassistent hos osskommer du bistå våra två erfarna rekryterare Moa & Klara, med rekrytering och tillkommande administration. En stor del av arbetet handlar om att identifiera och attrahera IT-profiler via Linkedin Recruiter och andra kanaler.Arbetet innefattaräven att utföra telefonintervjuer, boka in kandidater på intervjuer samt hantera referenstagning. Tänk vad häftigt att få följa en personens resa från CV till en anställning hos oss!

Rollenär en timanställning om cirka 16 timmar per vecka, vilket gör det möjligt att kombinera med studier. Tjänsten är baserad iStockholm, med viss möjlighet att jobba på distans vid behovom så önskas.

Ärdethärdu?

  • Studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management, Teknik eller IT och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Du har ett stort intresse för rekrytering är nyfiken på IT-branschen
  • Flytande i svenska i så väl tal som skrift, goda kunskaper i engelska

Extra meriterande om du har erfarenhet avservice och/eller försäljning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken, trivs med att ta eget initiativ, är ansvarstagande samt målinriktad. Vidare tror vi att dutycker om att tänka utanför boxen och experimentera med nya metoder för att säkerställa att vi alltid ligger steget före. Har du dessutom vana av att arbeta med generativ AI i ditt arbete? Perfekt! Vi letar efter dig som vill utforska och använda de senaste teknologierna för att skapa engagerande och effektiva rekryteringsstrategier.

Därför ska du välja Decerno

I våra medarbetarundersökningar blir det gång på gång tydligt att det är de fantastiska kollegorna, de roliga och utmanande projekten och möjligheten att kunna bidra till samhällsnytta som gör att vi trivs så bra på Decerno.

Sedan finns det också några ytterligare aspekter vilka vi ser som självklarheter:

  • En flexibel arbetsplats med större frihet att planera vardagen för att få arbete och privatliv att gå ihop
  • Vi vill att du ska må bra, trivas och ha roligt på arbetet och därför arrangerar vi regelbundet olika sociala aktiviteter, utmaningar och hälsotävlingar – såväl virtuellt som på plats
  • Ett fräscht nybyggt kontor i Stockholm med tillgång till eget gym, cykelgarage och takterrass

Låter detta som något för dig?

Bra, då ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare påklara.zetterberg@decerno.se.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se